Wat kan ik vragen voor een panorama foto?

Ik heb zo'n 2jaar geleden een panorama/hdr foto gemaakt van een brug in de regio. De foto is een panorama bestaande uit 8x3 foto's. Er is dus wel wat werk in gaan zitten. Ik heb deze foto destijds op Flickr gezet.

Nu ben ik benaderd door een overheidsinstantie uit de regio. Zij willen de foto graag gebruiken voor een website gelinkt aan de regio.

Ik voel me zeer vereerd en ook wel een beetje trots dat ik hiervoor benaderd ben.

Wat kan ik redelijkerwijs vragen voor de foto?

Voor foto op website,
Voor recht op publicatie,
volledige rechten.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn op internet wel prijslijsten te vinden die gehanteerd worden door fotografen. Als (semi)professioneel fotograaf, kan je je aansluiten bij een vakgroep voor fotografen. Daar hebben ze ook documenten met richtprijzen voor je. Deze heb ik op internet gevonden: https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=5&ved=0CEoQFjAE&url=http%3A%2F%2Fwww.fotografenfederatie.nl%2Ffileadmin%2Fuser_upload%2Ffoto_anoniem%2FTarievenSFA-2013.pdf&ei=mi0KUtyGMaa42wW4ioDQDA&usg=AFQjCNFulM2LT0jig3bYb4LWLiO1y2C5Jg&sig2=pSo121L3u5p6bUIcVt4-GA http://www.photofacts.nl/fotografie/rubriek/tips_en_truuks/hoe_bepaal_je_de_prijs_voor_je_fotografie.asp Zover ik het kan beoordelen, wordt de prijs ook afhankelijk van de oplage die gedrukt wordt. Hoe groter de oplage, hoe meer je kunt vragen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100