Is 55 kilo zwaar voor een 14 jarig meisje die 1.65 meter is?

Ik wil graag weten of dat zwaar is voor mijn leeftijd en lengte.
Ik hoop dat jullie mij het kunnen vertellen want ik vind mezelf nogal te dik :(

Weet jij het antwoord?

/2500

hoe kom je daar nu bij?? je hebt een prachtig gewicht, ik zou bijna zeggen:ideaal!

55 kg bij1.65 m is niet te zwaar!

Qua gewicht zit je prima, daar moet je je geen zorgen over maken. Als je denkt dat je te dik bent (wat geen zorg zou moeten zijn voor een meisje van 14; Je bent immers in de groei & hebt gewoon eten ed nodig) kan je kijken op de zite van het voedingscentrum om te lezen wat een gezond voedingsritme is. http://www.voedingscentrum.nl/bmi.aspx Toegevoegd na 56 seconden: Volgens de BMI module op deze site moet je je pas rond de 63kg gaan afvragen of je wel gezond leeft

Jij bent hardstikke goed op gewicht, geen gram teveel. Het makkelijkste is van je lengte 110cm afhalen dus 165-110=55 Mooier kan niet toch?

Je ideale gewicht is 57 kg. Je minimale gewicht is 50 kg. Dus je zit bijna op je ideale gewicht en zeker niet te zwaar!

Nee hoor, je zit er mooi onder qua gewicht

hahahahaha ik ben een jongen van 14! Weeg precies even veel! En ben precies even lang! Ik ben naar de dokter geweest(controle van mijn astma) ik ben toen gewogen en gemeten, ik dacht dat ik te zwaar was maar de dokter liet me een lijst zien waarop stond dat het een gewoon normaal gewicht is voor deze lengte. In mn bio boek staat ook zo een tabel, iets met bmi misschien staat het oook in de jouwe

jouw BMI is 20.20. Ik heb er veel geld voor over om dat ook te hebben. BMI is een soort van controleberekening die bij volwassenen kan worden gebruikt om te controleren of iemand te zwaar is. die moet dan liggen tussen 18 en 25. Gebruik je bij jou deze norm, dan zit je gewoon goed, erg goed. laat je niet gek maken door wat anderen zeggen of denken. weet wat goed voor je is en dat is (zo lang je in de groei bent) voldoende en gezond eten, veel bewegen en gezonde ontspanning. LEEF EN GENIET!!

Ben even lang, en was in een ver verleden (toen ik jouw leeftijd had) even zwaar. Zucht.. waar is de tijd gebleven. Ik dacht ook altijd dat ik te zwaar was. Als ik nu foto's van mezelf zie bijvoorbeeld in bikini zie ik dat ik er geweldig uitzag. Precies goed. Met andere woorden, er is helemaal niets mis met je gewicht. Je bent alleen een beetje onzeker. Vreemd genoeg hebben zo'n beetje alle meisjes en vrouwen dat.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100