Als ik flauwval heb ik open weggedraaide ogen en stuiptrekkingen is dat normaal?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het flauwvallen is sowieso al niet normaal, laat staan weggedraaide ogen en stuiptrekkingen hebben hierbij. Je zou iets van epilepsie kunnen hebben... Snel naar de dokter dus!

Dat kan alleen een arts beantwoorden en ook op de vraag waarom je flauwvalt.Naar de dokter dus!

misschien heb je epilepsie. zou maar eens aan je huisarts gaan vragen of dat normaal is

Ik zou me eerder zorgen maken om dat flauwvallen op zich. Komt dat vaak voor dan? Want flauwvallen is niet normaal dus: HUP naar de doketer.

Wegdraaiende ogen en stuipen wijzen op epilepsie, mogelijk veroorzaakt door een hypo (te laag bloedsuiker gehalte). Ga naar de huisarts en laat dit uitzoeken, dit is niet normaal. Met een hyperventilatie kun je ook flauw vallen maar krijg je geen stuipen..... Toch maar even snel naar de dokter, mogelijk treedt dit op een zeer gevaarlijk moment een keer op en dan kan het zijn dart je niet meer wakker wordt........ en anderen betrokkenen bij het daardoor ontstane ongeval misschien ook niet...

Dit komt wel vaker voor bij flauwvallen, ik ken het van mijn man die wel eens neiging tot flauwvallen heeft, en absoluut geen epilepsie heeft. Maar meerdere malen per maand flauwvallen is niet normaal, en zeker niet goed. Ter vergelijking: als ik zeg dat mijn man neiging tot flauwvallen heeft, bedoel ik eens in de paar jaar, onder heel specifieke omstandigheden (slecht gegeten, vermoeidheid, 'opgesloten' (bijvoorbeeld in een vliegtuig of bioscoop) zijn tussen veel mensen). Als je meerdere malen per maand flauwvalt, moet je nodig naar de dokter.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Vasovagale_sy...

Hmm huisarts! En 3 4 x per maand. Klopt het dat je 13 bent? Eet je wel goed? Ik vind het echt heel raar!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100