Hoe worden mijn tanden weer enigzins wit?

Ik rook en drink koffie. Poets mijn tanden 2x per dag uitgebreid (poetsen met antie-rokers, gewone fluortandpasta en spoelen met anti plak), maar toch worden mijn tanden gelig/bruinig. Wie weet een goede oplossing. Ik heb voor de rest goede en sterke tanden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan je tanden poetsen met zout of met citroensap.....als je met citroensap poetst gaat de rokersaanslag heel snel weg. Niet te vaak poetsen met citroen of zout, want dat is slecht voor het glazuur.

stop met roken en koffie. Ik weet het, het klinkt makkelijk, maar is de beste manier om wittere tanden te krijgen. Allebei de genotmiddelen hebben een erg negatief effect op je tanden.

Laat je tanden bleken,heb ik ook gedaan.Mijn tanden zijn binnen een uur zeker 3 tinten lichter geworden.Ik ben naar Hilversum geweest en was heel tevreden.Het is de enige manier die echt werkt.

Bronnen:
http://www.whiteshine.nl/

ik deed vroeger ook wel eens citroensap op een katoen doekje.... dan poets je er mee over je tanden en dat heeft ook een blekend effect

Als je stopt met roken zul je zien dat je tanden na 3 weken al schoner en witter zijn. Ik spreek uit ervaring, want ik ben ook gestopt met roken en ik zag dat mijn tanden al witter zijn geworden... dus.... Geef die sigaret een schop onder zijn kont!

Tanden bleken is wel heel rigoreus, en niet zo best voor je tanden. Over het algemeen kan de tandarts het polijsten met speciale pasta, dat scheelt al een jas!

5 weken geleden heb ik mijn tanden laten bleken bij the white smile company. Snel (1,5 uur), niet duur (€ 149,- en effectief! Ik ben er erg tevreden over. De behandeling is niet schadelijk en verandert niets blijvends aan de structuur van je tanden. Het bleken kan dus onbeperkt worden herhaald. In theorie zou je dit gerust meerdere keren per jaar kunnen doen. Het heeft echter pas weer zin als de tanden weer wat beginnen te verkleuren en er dus weer nieuwe verkleuringen in je tanden zijn gekomen. Na één behandeling is namelijk het maximaal haalbare resultaat bereikt en kunnen je tanden niet meer witter worden. Het heeft dus geen zin om na een korte tijd een tweede behandeling te ondergaan, je zult dan weer op precies hetzelfde resultaat uitkomen als na de eerste behandeling. Als je het resultaat helemaal optimaal wilt houden adviseren ze om de behandeling eens in de 2 tot 4 jaar te herhalen, afhankelijk van je consumptiegedrag en het onderhoud.

Bronnen:
thewhitesmilecompany.nl

Maak een soort 'tandenmasker'. dit gaat als volgt: Neem een watje en doop dat lekker stevig in bier (stinkt wel) laat het opdrogen in de zon of desnoods met 'n fohn. Herhaal dit wanneer het watje weer is opgedroogt, dit herhaal je 4x. wanneer het voor de 4de keer is opgedroogt doe je er een beetje olijfolie op. Doe het met 2 watjes en je laat de olijfolie opdrogen op je tanden. dit verhaal klinkt allemaal heel vreemd , maar het werkt echt! Deze tip komt uit 'n girlz . Van 'n interview van Christina Aguilera.

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Gegarandeerd wittere tanden met Sonicare Heathy White. Binnen twee weken minimaal twee tinten lichter. Je mag hem zelfs twee weken op proef, niet tevreden geld terug. Mijn tanden zijn het bewijs.

electrisch poetsen helpt.. en neem eens bakpoeder... dubbelkoolzure soda bleekt zonder het glazuur aan te tasten... is beter voor je tanden dan smokers....(dat is puur vim)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100