Bestaat er zoiets als een gv-verslaving?

Je hebt verschillende verslavingen.Je hebt drugsverslavingen,alcoholverslavingen,sexverslavingen en zo kan ik er nog wel een paar opnoemen.Maar is er ook een gv-verslaving?Het valt mij namelijk op dat er vele bijna dag en nacht online zijn,vooral sommige met veel punten.
Zo beste moderators van gv...mijn vorige vraag over dit onderwerp hebben jullie verwijderd.Nu is het toch wél een goede vraag,of niet,en word deze vraag ook weer verwijderd?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja er zijn mensen met een behoorlijke gv-verslaving. Die moeten voor ze naar het werk gaan eerst nog even kijken op gv! En als ze thuis komen gaan ze weer naar gv! Het is net als sex en drugs!

JA!

Bronnen:
ervaring :-)

Die verslaving zal er best zijn. Alleen kan dat niet met alle zekerheid worden gezegd, want er is nooit onderzoek naar gedaan.

ik ben verslaafd aan GV!!! ik zit er constant op! meestal lees ik de vragen.. beantwoorden doe ik niet zo vaak

Ja ik denk het wel. Ik denk dat er een hoop mensen zijn die een bepaalde dwang hebben om zoveel punten per dag te verzamelen. Of een bepaalde dwang om in de top tien van deze week te komen staan. Het blijft een strijd voor veel mensen en dat maakt het voor mensen een verslaving.

JA! kijk maar naar de top vijf, zij geven ongelofelijk veel/vaak antwoord. Dan moet er toch een bepaalde liefde (verslaving?!) zijn voor GV.

Ja, zoals ik. Pfff... Maar ja, het is maar tijdelijk. Straks als ik weer ga werken is het afgelopen. Denk ik.......... ;)

Zeker, en ik wil er over praten. Maar met wie...?

Ben bang van wel. Als ik thuis ben zit ik om de haverklap te kijken of er nieuwe vragen zijn gekomen. Redelijk verslaafd dus.

Ja hoor ik ben ook verslaafd. Met mooi weer ga ik weer afkicken en raak ik weer verslaafd aan tuinieren.

Kijk hier maar eens: http://www.goeievraag.nl/vraag/mensen-eerlijk-durven-beetje-best.7188

Ik weet niet of dat een verslaving is.Kan ook zijn dat sommige geen leven hebben,aangezien sommige op zoveel mogelijk vragen,antwoorden geven.En tel eens die antwoorden bij elkaar op...dan weet je ook hoe deze personen in de top 10 komen,haha.Al zegt mijn vrouw hier naast me,dat ik ook vaak op deze site zit...ik ben volgens haar een beginnend verslaafde,lol. Maar hadden ze wéér een vraag verwijderd?Stuur me die eens.

Nee hoor en zeker XiniX niet... Ik zit zelden op GV... ik bezoek de site wel eens, dat klopt dan weer wel... Maar XiniX is niet verslaafd...

Ja, maar dat gaat naar verloop van tijd wel over hoor.

Ik heb last van MAD: oftewel Multiple Addiction Disorder. GV is er bij tijd en wijle één van.

Absoluut.! Uit eigen ervaring. Binnen 6 maande nu al bijna 7500 punten moet je nagaan..

Het kan verslavend zijn voor sommige personen die er echt voor gaan . Ik heb voor mij zelf een regel opgesteld : Precies aan de tijd houden die ik voor mij zelf heb opgelegd .

ja in principe kan je overal aan verslaafd zijn, alhoewel sommige verslavingen algemener voorkomen dan andere idd levert het beloningssysteem een prikkel op om toch hoger te gaan scoren een bolletje erbij is toch leuk, en zeker als je score omhoog gaat door waardering van medegebruikers is erg stimulerend hahaha

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100