Mijn vriendin heeft een internetvriend die ze een paar keer heeft ontmoet en waar ze ook mee naar bed is geweest,nu wil hij stoppen.

Mijn vriendin is er kapot van ze houd van hem.Hij wilde ook met haar verder was bereid om zijn vrouw in de steek te laten maar zij wilde dat niet zij is ook getrouwd en heeft kids.
Wat moet ze doen?
Hij houd ook van haar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het spijt me dat ik hier niet echt een positief antwoord op kan geven. Ik houd van eerlijkheid en transparantie, en in dat licht zal ik deze vraag beantwoorden. Het beste is dat ze naar haar man gaat, en hem om vergeving vraagt, in de hoop dat hij met haar verder wil. En ze moet zich eens bij haar zelf beraden waar ze mee bezig is om haar man en gezin op het spel te zetten. Is dat het waard? In ieder geval direct met de internetvriend stoppen, en goed maken wat nog goed gemaakt kan worden.

Niet doen!

De woordjes " houden van " vliegen al snel door een slaapkamer. Wie houd nu wie voor de gek! Als je je als gehuwde man/vrouw het internet op gaat, dan gaat het maar om één ding, neuken en niet om liefde. Telkens zit ik mij weer af te vragen, hoe het komt dat dat mannen en vrouwen in die "mooie "praatjes geloven. Je "vriendin " is gewoon genaait, niets meer en niets minder............!

Direkt ermee kappen, en geen contact meer. Als hij gescheiden is laten ze dan maar eens verder kijken, of ze elkaar nog leuk vinden. Je moet eerst een relatie afsluiten voordat je aan een andere begint. Deze verhouding is gebaseerd op bedrog! Dit vind ik erg gemeen, vooral als er kids zijn

Zoals ik vaker antwoord op dezelfde soort situaties; Sluit eerst het één af voordat je in het ander duikt!!!

Zoals ik vaker antwoord op dezelfde soort situaties; Sluit eerst het één af voordat je in het andere duikt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100