wat te doen met rode plekken op penis?

Ik zit met een probleem, ik heb namelijk rode plekken op mijn eikel. Waarschijnlijk is het een klein beetje open gescheurd, echter loop ik hier al langer dan een jaar mee en het gaan maar niet weg. Ook heb ik last van hevige smega wat het herstellen van de wond volgensmij ook niet beter maakt. Nu weet ik niet wat ik er mee aan moet, wanneer ik het insmeer met olie ( op internet gelezen) ziet het er de volgende dag wel wat beter uit.
ik probeer heb zo min mogelijk te gebruiken ( masturberen enz.) alleen zoek ik nu een echte oplossing.

Omdat ik nog maar 16 ben heb ik niet heel veel aan een reactie als: ga er mee naar de dokter.

alvast bedankt!

Weet jij het antwoord?

/2500

Zorg dat je hem heel erg goed schoonhoudt, dus minimaal 2 keer per dag je penis wassen. Als het dan niet vanzelf beter gaat binnen een week, dan kun je het beste toch even naar de huisarts. Die zal echt niet opkijken van jouw klachten, want dat komt vaker voor. Die afspraak met de huisarts kun je ook zonder medeweten van je ouders maken als dat het makkelijker maakt. Hij mag je ouders ook niks vertellen.

IK smeer er altijd Daktarinzalf op die ik bij de drogist koop.

Klinkt als een schimmelinfectie. Daar kan je bij de apotheek een creme voor kopen. Dat smeer je er dan een weekje 2 x per dag op en dan zou het weg moeten gaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100