Vinden jullie een elektrische tandenborstel een goede uitvinding, poetst dat nu echt beter?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

We hebben er wel één thuis en iedereen heeft een eigen borstel. Maar ik poets liever met de hand en dat gaat me goed af. De laatste jaren ben ik gemiddeld twee minuten bezig bij de controle bij de tandarts, het ziet er altijd goed uit. Dus ik blijf voorlopig gewoon met de hand poetsen.

Ja die snelle bewegingen kun je met een gewone tandenborstel niet halen!

Nee hoor, je moet het leren te gebruiken, als je de kunst verstaat klopt het wel, maar dat is niet zo evident... De mogelijkheid tot beter poetsen is aanwezig, maar dan moet je de kunst wel verstaan... Maar het is een goede uitvinding, vooral voor de fabrikanten en reclamejongens...

Het is echt een super uitvinding. Sinds ik elektrisch poets, is de conditie van mij gebit stukken verbeterd. Je haalt er bovendien meer plak af dan met een hand tandenborstel. Ik ben blij dat ik die stap genomen heb.

Het schijnt wel echt een stuk beter te poetsen dan als je het met de hand doet, dus wat dat betreft een prima uitvinding. Ik zelf gebruik het niet, ik vind het erg onaangenaam, dat getril tegen mijn tanden. Maar voor de mensen die dat niet vervelend vinden, is het hartstikke handig.

Er poetst niks beter dan de elektrische borstel!

Mijn tandarts zei dat het nuttig zou zijn er een te kopen. Maar die promoot ook altijd een bepaald merk tandpasta, dus laat maar kletsen. Heeft ie zeker aandelen in. Maar ik vroeg het vorige week aan de mondhygiëniste. Zij verkoopt zelf electrische tandenborstels, dus dacht ik dat ze erg haar best zou doen me er een aan te smeren. Zij zei dat een electrische tandenborstel wel beter is omdat hij veel meer bewegingen maakt dan je hand in die 2 minuten. Maar zij vond het helemaal niet absoluut noodzakelijk er een aan te schaffen.

Vóór ik de electrische had, duwde ik veel te hard op m'n tandenborstel, volgens de tandarts, en dat is slecht voor je tandvlees. Verder kom je door die kleine borstel veel gemakkelijker overal bij, zonder een breedbekkikker te worden....

ja is echt veeeeel beter

Met name de sonische tandenborstel is dé uitvinding. Als je dat gewend bent, wil je nooit meer zonder. Sommige mensen moeten wel wennen aan het getril, maar hij poetst nog schoner dan een plakcontrol.

het is wel goed maar licht eraan wat voor het is en of je goed doet

Ja hoor, een electrische poetst stukken beter. Maar je moet even goed twee maal daags blijven poetsen om je gebit gezond te houden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100