Is het normaal dat als je 72 jaar bent en de 2de dag na je operatie nog niet helmaal bij bent,en dat je lichaam 34 graden is? ,

Operatie aan darmen gehad ,poliepen aambeien verwijderd,had heel veel bloedingen voor de operatie.bloeddruk 64 veel zakken bloed gehad.en ze weten nog niet wat het is.

Weet jij het antwoord?

/2500

Ja hoor, dat kan..narcose kan nog dagen na werken en zeker als je wat ouder bent en je conditie misschien niet helemaal top is.. ook als je veel bloed verliest en je bloeddruk daalt wordt je wat wazig, alsof je er nog niet bij bent dus..en wordt je kouder...misschien heb je ook medicijnen gehad die je bloed dunner lieten zijn waardoor de bloedingen ontstonden? Ik denk dat het met extra bloed snel beter wordt..sterkte!

Deze vraag hoort bij een dokter die weet van jouw situatie, 34 graden is natuurlijk veel en veel te laag, wat zal je het koud hebben! En vreselijk slap, bel morgen de dokter , echt doen!

Dit is echt een medische vraag, wij weten hier de medische achtergrond niet, dus het is echt een vraag die bij een arts thuishoort en dan iemand die het dossier van de desbetreffende patient kent. Sterkte!

Ik ga ervan uit dat deze vraag niet over jezelf gaat want diegene zal nog wel in het ziekenhuis liggen. 34 graden is veel te laag dus daar moet gauw iets aan gedaan worden. Dit kan veroorzaakt worden door een tekort aan bloed. Dat je op je 72e langer doet om echt bij te komen van een operatie dan een jonge god(in) is heel normaal. Zeker als je bloedsomloop gestoord is door een ernstig tekort aan bloed dan kan het nog veel langer duren. Even een vraag: Hebben ze de maag al bekeken? Mijn vader(79) had ook ernstig bloedafbraak en bleek maagkanker te hebben. Sterkte ermee!

Die 34 grd is normaal omdat er nieuw bloed word aangevoerd,ook doen oudere mensen langer over hun narcose. Zorg wel dat de patient goed in de gaten word gehouden door de verpleging!! Duurt t naar jouw idee te lang,trek dan aan de bel!! Wij kunnen op GV niet meer doen,kennen patient nt,ziektebeeld en geschiedenis! Wens je heel erg veel sterkte!!!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100