Ik ben een meisje en zou willen weten hoe groot ik word? Zou het kunnen dat ik zo groot word als mijn papa? Of zal ik altijd kleiner blijven ?

Ik ben nu 166 cm , mijn vader is er 175

Weet jij het antwoord?

/2500

Het geeft geen garantie want het is van een heleboel dingen afhankelijk maar je zou het hier eens kunnen uitrekenen: http://www.ouders.nl/mfaq03.htm Toegevoegd na 6 minuten: Voor de jongens wordt het gemiddelde genomen van de lengte van de vader en de moeder, en daarbij wordt 11 cm opgeteld. Voor meisjes wordt de gemiddelde lengte van de ouders verminderd met 2 cm. Als spreiding rond deze waarde moet ca. 9 cm worden aangehouden, dat wil zeggen dat iemand met een theoretische eindlengte van 180 cm een lengte zou moeten krijgen die ligt in het gebied tussen 172 en 188 cm. Voor jongens: theoretische eindlengte = (lengte vader + lengte moeder)/2 + 11cm (variatie ± 9cm) Voor meisjes: theoretische eindlengte = (lengte vader + lengte moeder)/2 - 2cm (variatie ± 9cm)

Ik weet het niet meer zeker, maar er is een rekensommetje voor: 2x de lengte van je moeder+ 1x de lengte van je vader dat samen optellen en dat delen door 3 dat is dan ongeveer de lengte voor jou.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100