Is er een massage olie te koop wat warm word?

Ik ben al een tijdje op zoek naar massage olie dat warm word. Als ik op internet zoek krijg ik alleen maar condoom sites.. maar ik zoek gewoon een normale :p.
Iemand een idee waar dat te koop is en of dat er wel is?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hoi Falamuito, Jaren ben ik gemasseerd door een masseur, hij warmde de olie op, dat is heerlijk. Wat de truc is, is de olie verwarmen, met bijvoorbeeld een stenen bakje (waar de olie inzit) en een kaarsje eronder, of een stenen bakje met de olie erin, in een heet water bak zetten. Wat je gewoon kunt doen is de massage olie (in glazen flesje) op de verwarming leggen, of het glazen flesje in een pan met heet water leggen. Er zijn wel verwarmende olies, maar deze werken verwarmend voor het lichaam, kwa werking.. maar deze zijn niet direct warm als je het opbrengt. Dus gewoon aan de slag met een bakje en heet water. :) Je kunt dus ook je glazen olieflesje gewoon in heet water zetten. (pas op dat ie dan niet te heet gaat worden.) Neem bij voorkeur dan weleda olie, bijv. Arnica, deze is verwarmend voor de spieren. succes M Toegevoegd na 46 seconden: opwarmen olie: http://www.massage-info.nl/vraagbaak/olie-verwarmen.html arnica: http://www.weleda.nl/producten/lichaamsverzorging/huid-en-massageolien/arnica-massageolie.html

Er zijn verschillende massage-olien die je spieren verwarmen. http://www.vitaminstore.nl/health/zelfzorg/ontspanning/Arnica-Massageolie-Weleda-Massage/P106783 Het makkelijkste is naar je drogist gaan en er even om vragen. Zij kunnen jou ook adviseren :)

De merken Treets en Koh hebben een massagekaars is het assortiment. Je steekt de kaars aan en de olie die ontstaat kun je gebruiken om mee te masseren. Wordt niet warmer dan ongeveer 40 graden, dus veilig voor je huid.

Ja deze bestaan, heb het zelf ook. Door de wrijving waarmee het op de huid wordt aangebracht verwarmt het. En ja vaak wordt dit als toevoeging voor binnen se slaapkamer muren gezien. Maar waarom schamen om het via zo'n site te kopen, alleen omdat het daar met sex wordt geassocieerd.. Als je het perse wil hebben, gewoon bestellen

Je hoeft het niet duurder te maken dan nodig is; doe wat gewone massage-olie of babyolie in een plastic flesje en zet dit in een flessenverwarmer (voor babyflesjes). Voilà: warme olie.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100