Ik ben een jongen van 20 jaar en merk de laatste tijd dat mijn haar zeer dun en droog is geworden. Is dat mischien het gevolg van teveel masturberen?

Heb gelezen dat masturberen een oorzaak is van haaruitval. Klopt dit? Ik masturbeer wel bijna dagelijks. Heeft teveel masturberen negatieve effecten op de gezondheid?

Weet jij het antwoord?

/2500

Welnee, en je wordt ook niet blind. Kan zijn dat je je voedingspatroon hebt gewijzigd, kan ook natuurlijke aanleg. Sommige mensen hebben nog een dikke haardos op hun 70e en bij anderen wordt het al eerder dunner.

De meeste experts zullen dit stevig ontkennen en verklaren voor onzin maar ik heb aan den lijve ondervonden dat dit wel degelijk een van de bijwerkingen kan zijn van overmatig rukken. En dan met overmatig echt te veel. Vooral icm een slechte voeding.

Dun en droog haar wordt voornamelijk genetisch bepaald. Kijk naar je vader ( soms zit dit aan moeders kant in de genen)

Ik heb gelezen dat je je dunne en droge haar juist moet voeden met het door jou geproduceerde goedje. Beetje het shampoo/conditioner effect. Op zich ook wel logisch, je geeft het dan weer terug aan het lichaam.

Dat jouw haar de laatste tijd dun en droog is geworden heeft er niets mee te maken dat je bijna dagelijks masturbeerd. Nog zo'n fabeltje over mastuberen: vaak mastuberen leid tot blindheid en doofheid. Allemaal onzin, is niks van waar. Té veel masturberen waarbij je eikel zeg maar pijnlijk schraal gaat aanvoelen is natuurlijk nooit goed voor je gezondheid. Maar gewoon dagelijks masturberen is in feite juist goed voor je penis en ballen door de bloedstuwingen die ervoor zorgen dat je penis hard en stijf opzwelt. Vaak trainen mannen met dagelijks te mastuberen hun penis en kunnen hierdoor zelfs dan het moment bepalen hoelang hij stijf en hard kan blijven tot het moment waarop het voorvocht komt en uiteindelijk sperma begint te spuiten. Hierdoor genieten ze ook langer met sex bij hun vrouw/vriendin, voor 'n vrouw is het tenslotte een afgang als de man met sex vrijwel meteen klaarkomt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100