ik ben voor het eerst ongesteld. (3) dagen geleden maar waneer beginnen me borsten dan te groeien ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het goed is zijn jouw borsten al bezig met groeien. Want dat gebeurt als eerste, en daarna word je ongesteld. Maar het gaat heel geleidelijk, dus je zult het eerst nog niet in de gaten hebben. Geduld!

Veel meiden krijgen een groeispurt in stadium 3 en worden voor het eerst ongesteld in stadium 4. Dat is zo’n 2 tot 3 jaar na het begin van de borstontwikkeling. Maar eerder of later kan ook en ook dat is normaal. De stadia van ontwikkeling van je borsten. Stadium 1: je tepelhof is nog hetzelfde als toen je een klein meisje was. Stadium 2: je tepelhof komt wat naar boven. Je kunt er met je vingers een knobbel onder voelen die gevoelig kan zijn Stadium 3: je borsten zijn nog klein maar je ziet al wel duidelijk de vorm van een borst. Stadium 4: je borsten zijn verder gegroeid en de tepelhof kan wat hoger liggen dan de rest van je borst. Stadium 5: je borsten zijn volgroeid, de tepelhof is bruin geworden en ligt meestal niet meer hoger dan de rest van de borst. Toegevoegd na 1 minuut: http://www.medicinfo.nl/%7Bb01ca8f9-f55d-4aba-b00a-9b56b82c5669%7D#{40327319-53d9-422a-bd35-5ce8eb816905}

Niet iedereen groeit en ontwikkeld zich volgens 'het boekje'. Ze komen bij jou heus wel, heb geduld! :) Waarschijnlijk heb je al (beginnende) borsten, maar heb je nog geen ondersteunende BH nodig. Voorbeeldje: Ik had bijna geen borsten en werd ongesteld terwijl mijn zusje al (bijna) volgroeide borsten had en toen pas ongesteld werd.

Dat is bij iedereen verschillen mijn borsten zijn al ver gegroeid maar ik ben nog niet ongesteld geworden dus no worries ;)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100