Als je iets eet waarvan je waarschijnlijk aankomt(vb fastfood) na hoeveel tijd laat de weegschaal dit dan zien??

Dus stel, je eet om 20.00 uur fastfood, waar je normaal van aan komt (laten we daar vanuit gaan). Hoe laat zie je dan dit aankomen op de weegschaal?
Als hier geen antwoord op is, hoe weet men dan: daar kom ik niet van aan. ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat je aankomt nadat je iets gegeten hebt is duidelijk te zien op de weegschaal. Dat je BLIJVEND aankomt van iets dat je gegeten hebt kun je niet aflezen aan de weegschaal. Je lichaamsgewicht fluctueert tussen de maaltijden en ontlastingen en daarbuiten nog eens door ademhaling (uitdroging) en krachtsinspanning (stofwisseling). Hoeveel je aankomt van wat je -al dan niet systematisch- eet, kun je per geval niet wegen, maar wel inschatten (calorie-balans). Pas op lange termijn zou je een uitspraak kunnen doen door weging, wanneer je op lange termijn hetzelfde eet en leeft volgens hetzelfde schema.

Als je iets van 2kilo eet , dan laat de weegschaal dit gelijk zien. Anders de volgende dag na een bezoekje aan de wc , zie je het gewicht dat je aangekomen bent. Wel nieuwe gewicht - oude gewicht = aangekomen gewicht

Van één keer fastfood eten kom je niet aan. Daar zul je op je weegschaal niets van merken. Maar als je hoofdzakelijk fastfood zou eten, en geen normale groente maaltijden dan ga je dat zéker zien op de weegschaal. Hoe weet je dat: veel koolhydraten en verzadigde vetten naar binnen werken is slecht voor je lichaam. Het dijt uit en je gezondheid gaat achteruit. Want er zitten geen opbouwende voedingsstoffen in, je hebt vitamines, mineralen en dergelijke gewoon nodig. Wat je lichaam doet met al die ongezonde troep is het opslaan: in je vetlagen en in je aderen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100