Als iemand nooit overgeeft, wat zegt dat over zijn gestel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dat de persoon een hele goede weerstand heeft. Toegevoegd na 30 seconden: Nooit overgeven bestaat niet. Het kan wel zijn dat iemand een hele lange tijd niet overgeeft, maar iedereen geeft wel eens over in zijn of haar leven.

Niets, overgeven kan verschillende oorzaken hebben, heeft iemand daar nooit last van wil dat niet zeggen dat hij, om waar wat te noemen, een gezond hart heeft. Van hartklachten hoef je niet over te geven bv

Overgeven doe je als je iets verkeerd gegeten hebt, of als je een infectie hebt opgelopen. Het kan ook zijn dat je te veel gedronken hebt. Kortom het zijn factoren die je doen braken. Als iemand nooit gebraakt heeft, heeft degene daar nooit last van gehad.

Overgeven is geen teken van een zwak gestel, of zo iets dergelijks. Je geeft over omdat je lichaam op dat moment iets kwijt moet of omdat het braakcentrum wordt geprikkeld, door bijv reisziekte/zeeziekte e.d. Ook zeer gezonde mensen kunnen wel eens overgeven. Het klopt dat er mensen zijn die weinig overgeven, of moeite daarmee hebben.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100