Ik word weleens verwaand genoemd, maar ben gewoon onzeker , wat kan ik doen?

Ik vind het echt vervelend als ik verwaand genoemd word, dat ben ik echt niet maar ik durf gewoon mensenniet zo snel te begroeten ofzo die ik niet echt ken, wat kan ik daar aan doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Gewoon niets van aantrekken van wat anderen van je (zouden kunnen) denken. Daar wordt het leven alleen maar ingewikkelder van. Als mensen denken dat je arrogant bent, en jij weet dat dat niet je bedoeling is, dan is dat hun probleem!

Het enige wat je kunt doen is toch proberen te begroeten. Als steek je even je hand op. Hoef je niks voor te zeggen. Je zult merken hoe positief mensen je zullen beoordelen. Dat werkt heel stimulerend.

Besef dat mensen je alleen van buiten zien, en dus niet kunnen "zien" dat je je eigenlijk onzeker voelt. Als je niet veel groet, lacht en een beetje introvert bent, kan dat overkomen als arrogant. Ik had het zelf vroeger ook wel. Ik ben mezelf op een gegeven moment gaan verplichten anderen te groeten, en eigenlijk groeten ze altijd vriendelijk terug. Succes.

Doordat je onzeker bent neem je waarschijnlijk zonder het zelf in de gaten te hebben een soort van afstand van andere mensen, je bouwt een muur om jezelf heen. Mensen kunnen dit opvatten als verwaant, omdat je hen dus geen aandacht WIL geven, denken zij. Maar de realiteit is dat het juist niet durft. Probeer heel gewoon tegen mensen te doen, alsof je ze wel goed kent (ook al is dit niet zo). Lach veel en probeer je meer op je gemak te voelen bij andere mensen. En trek je natuurlijk niks van andere mensen aan, ga lekker je eigen weg en maak zelf je keuzes. Dit word altijd veel meer gewaardeerd dan iemand die iedereen maar na aapt . Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100