hoe kom ik van mijn maaandstonden af zonder medicatie

Weet jij het antwoord?

/2500

Zo te zien duurt die maaand wel heel lang. Maar ik denk niet dat je er zonder medicatie vanaf komt of je zou er al 'alles' uit moeten laten halen en dat lijkt me niet de bedoeling.

Ik neem aan dat je je menstruatie bedoelt. Het eerste dat in mij opkomt is: Waarom wil je ervan af? Ja, ik weet ook wel dat het niet de leukste dagen van de maand zijn, maar het hoort wel bij vrouw zijn en zorgt ervoor dat je weet dat alles goed functioneert (als je netjes geregeld menstrueert tenminste). Het is als iedere paar uur moeten plassen. Ook vervelend, maar je weet in ieder geval dat je lichaam werkt. Om ervan af te komen zijn er slechts 2 opties: 1. Wachten tot je ouder bent en je menopauze/overgang hebt gehad. Daarna heb je dan in ieder geval hier geen last meer van, hoewel zich dan weer andere problemen (kunnen) voordoen. 2. Medicatie. Maar ja, dat wil je niet... Ik zou het verder echt niet weten...

Afgezien van de mogelijkheden die Dounja al noemt, kun je ook zwanger worden. Dat helpt niet definitief, maar wel een aantal maanden achtereen. Daarna kun je deze remedie herhalen.

Helaas misskelly, daar is geen pasklaar antwoord op. Je kan het gewoon over je heen laten komen door je even gewoon lekker zielig te voelen en laten vertroetelen of wanneer je niemand hebt: dat zelf te doen. De enige keer dat ik mij niet schuldig voel dat ik midden op de dag met een bak chips op de bank voor de tv zit dat is wanneer ik mijn ‘maandstond’ heb. O, en na het eten is het trouwens ook wel handig als de rest eens een keer afruimt en de vaatwasser inpakt terwijl je zelf lekker comedy’s zit te kijken op de bank omdat mama niet alleen al gekookt heeft maar ook nog in haar periode zit. Soms kunnen er ook nog voordelen aan zitten, weet je ;-)

Niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100