waar zitten je pijnpunten?

ik heb wel eens in een film gezien dat iemand op een bepaald plekje van je ligaam drukt en dat diegene dan of heel veel pijn heeft of flauwvalt.
waar zitten die plekjes?

ik zal ze niet voor geweld gebruiken enkel eventueel uit zelfverdediging.

Weet jij het antwoord?

/2500

Flauw vallen zal niet zo snel gebeuren,maar goede pijnprikkels kan je geven onder jouw kaak bij de hals, daar waar de lymfeklieren zitten. Achter je oor, dat kuiltje achter de oorlel. Ook zeer pijnlijk en als je daar krachtig op drukt, duw je de grootste kerel van je af.

Op deze afbeelding zie je waar alle drukpunten zitten: [IMG]http://i56.tinypic.com/534dua.gif[/IMG] Maar in een documentaire had ik gezien dat als je iemand wilt laten flauwvallen door op deze pijnpunten te slaan je ze op verschillende plekken moet slaan en dan volgens mij ook nog in een volgorde. Toegevoegd na 45 seconden: Sorry, de woorden tussen haakjes moet je weglaten dus: http://i56.tinypic.com/534dua.gif Toegevoegd na 1 minuut: oh, zo kan het ook :

Ik weet ook nog 2 plekken: op je slaap, nadeel is als je daar een erg harde klap geeft zou iemand dood kunnen neervallen. (dit heb ik uit niet zeer betrouwbare bron, maar het is in ieder geval een pijnpunt). Verder is een ander pijnpunt de plexis (geen idee hoe je het schrijft) het is bij een meisje makkelijk te vinden, namelijk exact tussen de borsten, ter hoogte van de tepels, zit een soort holletje in de ribbenkast, als je daar iemand tegen aan trapt of hard slaat kan het slachtoffer flauwvallen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100