Angst beleving door alles direct op je gevoel binnen te krijgen, wat er aan te doen?

Lieve mensen, ik heb sinds 4 maanden een relatie met een ontzettend lieve vrouw/meisje. Zij is ontzettend zelfstandig en heeft haar leventje goed op orde. Dit kan ik ook over mijzelf zeggen. We hebben een behoorlijk verschillende persoonlijkheid maar dat trekt ons ook enorm aan. Zij leeft met plezier, doet haar dingen zoals ze moeten, heeft een groot sociaal netwerk (en onderhoudt deze) en leeft eigenlijk met de dag. Diepe gesprekken, fascinatie om tot bepaalde kernen te komen bij elkaar in hoe ieder zich voelt, diepgang, genuanceerdheid is er (nog) niet. We zijn allebei erg anders opgevoed (zij heel nuchter, problemen bespreek je nauwelijks en je hebt het met elkaar over wat de dag je brengt en met wat meer soms ook een deling over hoe jij je of hoe de ander zich voelt). Ik ben als man een veelzijdig persoon maar bovenal een gevoelsmens, extreem. Met een portie ratio kan ik aardig relativeren, maar de kleinste dingen kunnen hard aankomen, zij heeft daar nauwelijks besef van (daar hebben we het ook over gehad, ze heeft dat gewoon niet in de gaten).

Allerlei angsten komen regelmatig bij me op, en dat zijn angsten die ik heb over dat zij allerlei moois ziet bij andere mannen wat ik niet heb, hetgeen wat ik allemaal wel heb (zo maar even uit te drukken) ziet zij in mijn ervaring (nog) niet. Je voelt je niet gezien. Daarnaast houdt ze van de ' echte mannelijkheid', vindt ze me aantrekkelijk als ik onder een auto zit te sleutelen, een boormachine vasthoudt en veel

Weet jij het antwoord?

/2500

Ik heb een vermoeden dat je misschien wat onzeker bent over je eigen . Bedenk het is op deze manier , ze is bij je en houdt heel veel van je en jullie hebben het zeer gezelllig samen dus geniet daarvan en probeer wat minder onzeker te zijn over jezelf. Ga heel veel sleutelen en boren , nee hoor geintje maar ze vind je aantrekkelijk en dat is toch goed ?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100