HELP! Wat doe ik tegen mij statische haar?????? O_o

Mijn haar is onwijs statische O_o
Wat doe ik er tegen????
Pleasse help meee ^_^
Alvast bedankt mensjes
Greetz x

Weet jij het antwoord?

/2500

Mischien kan je het stijleren? of juist krullen? er zijn hele goedkope en goeie krul/stijltangen

Kammen Gebruik geen plastic of metalen borstel, maar kies liever een borstel van nylon en varkenshaar. Als je eerst wat haarlak op je borstel of kam spuit en dan pas je haar kamt, wordt het nog minder snel statisch. Verzorging Droog haar wordt makkelijker statisch. Gebruik dus geen shampoos die je haar te veel uitdrogen, maar kies voor vochtinbrengende producten. De juiste crèmespoeling kan je helpen. Ook zijn er verzorgende producten te koop die je op handdoekdroog haar aanbrengt. Overdrijf niet, van te veel verzorging wordt je haar vet en slap. Droogtrommeldoekjes Er zijn doekjes die je in de droger doet om te zorgen dat je was lekker ruikt en antistatisch wordt. Deze doekjes kunnen er ook voor zorgen dat je haar antistatisch wordt! Wrijf een doekje over je hoofd van haarwortel tot uiteindes. Wax Een beetje olie of wax kan ook helpen om je springerige haardos in bedwang te houden. Statisch door muts Je haar was nog niet statisch toen je je muts opdeed, maar nu je hem afdoet... Honderden haren staan rechtovereind. Om dit te voorkomen, spray je haarlak in je muts of op je sjaal. Zo kun je jezelf veilig in- en uitpakken. Snelle oplossing Niets bij de hand? Met water kom je ook een heel eind. Maak je handen nat en maak daarmee je haar lichtjes vochtig. Dit helpt echter maar heel even. Mocht je handcrème bij je hebben, verdeel dan wat over je handen tot het bijna is ingetrokken. Ga daarna met je handen door je haar en alle haren zitten weer op hun plek.

Bronnen:
http://www.gezondheidsnet.nl/haar-in-de-ho...

Maak contact met de waterleiding. Dit aardpunt zorgt ervoor dat de positief geladen deeltjes weg zullen vloeien. uw haar is weer neutraal.

spuit wat haarlak op je borstel.

ik had precies het zelfde probleem! ik deed 's morgens gewoon een beetje haarlak en water in mijn haar en dat hielp prima!

borstel je haren nat, doe er evt wax in of een natuurlijk soort vet. Wil je dat niet draag dan in ieder geval geen synthetische stoffen meer maar enkel katoen wol zijde en andere natuurlijk materialen. Ook de zolen van je schoenen geldt dat voor.

Handen niet nat maar vochtig door je haar geen kam of borstel van plastic ,stalen kam . Evt de oorzaak je vloer bedekking tedroge lucht of erg droog haar ,hang waterbakjes aan de verwarming

Ik gebruik na de shampoo de conditioner van mijn vrouw (weet ze niet), werkt heel goed.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100