Hoe kan een jongen iets doen aan bloeduitstort?ingen op zijn geslachtsdeel

Ik weet dat het bizar klinkt maar diegene vindt het ook genant om naar de huisarts te gaan
Ik hoop diegene op deze manier te helpen

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit lijkt mij toch iets voor de huisarts. Zomaar bloeduitstortingen lijkt mij niet goed. Toegevoegd na 29 seconden: Ook al is het genant, toch heengaan. Het is toch een belangrijk deel van je lichaam. Toegevoegd na 34 minuten: Mijn vermoeden is dat de penis mogelijk geknakt is, dat kan ook bloeduitstortingen veroorzaken. Maar de huisarts kan hier beter over oordelen.

inderdaad. blijf hier zeker niet mee zitten. voor hetzelfde geld is het iets ernstigs dat toch gemakkelijk verholpen kan/kon worden. ook al lijkt dit genânt...

ik zou eerste even kijken of het er niet af is te poetsen (lippenstift of zo) als jij ...oops de persoon waar het om gaat natuurlijk zich niet heeft gestoten is een bezoekje aan de huisarts wel aan te raden, hoe genant het ook kan zijn.

Als je zeker weet dat het een bloeduitstorting is, gaat dan vanzelf weer over. Met een bloeduitstorting hoef je niet naar de huisarts.

Het kan zijn dat er een adertje is gescheurd tijdens de sex. Niks om je zorgen over te maken, tenzij het dik wordt of erg pijn doet. Na een week zou het moeten weg zijn.

Als het een gewone bloeduitstorting is (blauwe plek) dan kun je er niets anders aan doen dan het lichaam dit zelf op laten lossen. Je zult dan alle kleuren van de regenboog zien totdat de bloedresten zijn geresorbeerd. Dit kan weken duren en is normaal. Mogelijk wat hulp van Arnica. Van het ontstaan weet de persoon zelf wel of het een ongeluk is of dat er iets gebeurt wat vaker een bloeduitstorting geeft. Als het spontaan ontstaat dan kun je er mee naar de huisarts.

Als dit iets eenmaligs is kan het geen kwaad. komt dit regelmatig terug dan kun je beter hem er wel even mee naar de huisarts laten gaan... een bloeduitstorting komt normaliter wel weer goed op welke plek dan ook op je lichaam... trekt dit niet binnen een week weg of wordt het niet mindewr, dan is er geen sprake van een bloeduitstorting maar wat anders namelijk...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100