Wie weet een goed supplement/vitamine/o.i.d. om weer een beetje fit te worden?

Is er een supplement waardoor je weer snel energie van krijgt en wat ook daadwerkelijk werkt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ja, er bestaat een heel goed supplement: echina force. Kan je bij het Reformhuis kopen. Het is verkrijgbaar in capsules. Kan je een of twee weken gebruiken. Werkt super. Ik heb het gebruikt na mijn operatie om weer energie te krijgen en me weer fit te voelen. Overigens, het is een homeopathisch middel.

Fit worden doe je niet met supplementen is mijn stelling, maar als je echt iets wilt nemen zou ik gewoon een potje multivitaminen nemen. Een hoge dosis van een bepaalde soort kan je wel het idee geven dat je fit bent, maar dat is slechts schijn. Fit worden doe je door te bewegen en gezond te eten. Als dat er soms bij in schiet, zou ik een multivitamine aanraden.

energie haal je uit je voeding.. dus voldoende fruit.. voldoende groene groente, hoe groener hoe beter.. daarnaast gevarieerd eten en bewegen.. s'morgens een glas geperste sinasappelen, en een goed ontbijt..daar haal je je vitamine uit...

Ik weet niet of je vegetariër of veganist bent, want die mensen lijden wel eens aan een vit. B12 tekort. Vit. B12 zit namelijk in vlees, vis, eieren, kaas en melkproducten. Je zou sowieso eens een vit. B12 preparaat kunnen proberen. Sommigen kunnen het niet meer missen en krijgen het zelfs toegediend in injectievorm: http://www.lydiavanderweide.nl/sante/artikel.php?pArt=005 Toegevoegd na 17 minuten: Eet je wel voldoende fruit en groeten? In sommige groente- en fruitsoorten zitten veel anti-oxidanten die je lichaam detoxen, dus ontdoen van 'giftige stoffen'. Je kunt ook fruitsappen kopen die een hoge dosis anti-oxidanten bevatten (wordt vermeld op het pak). Ook water is een goede detox. Als je veel water drinkt, spoel je je lichaam van binnen als het ware schoon.

Onlangs heb ik vernomen dat Jus goed werkt.

Bronnen:
http://www.myjus23.info/

Ik neem 2 eetlepels vloeibaar omega 3,6,7,9 En eetlepel olijfolie extra vierge Door me eten heen rode palmolie extra vierge Zit meer vitamine E in dan tomaten of wortels en als ik bak kokosolie zitten de meeste vitamine in en eetlepel MCT olie voor extra energie en eetlepel lava oermineralen wordt op een natuurlijke manier samen gesteld van plaats gymisch tabletten want deze stoffen komen niet uit de natuur is net waar je in geloof en rauwe poeders waar ook veel calcium zink ijzer en noem maar op in zit maar gezond eten en bewegen is het belangrijkste

Je kunt middelen pakken om fit te worden maar helpt dat. Ben je dan niet bezig om het bijverschijnsel te verdoven. Wat is de oorzaak van het niet fit voelen. Het is veel efficienter om de oorzaak aan te pakken en daar helpen vitaminen niet bij. Mogelijk geven de suplementen wel wat energie om ruimte en aandacht te geven aan de onderliggende oorzaak.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100