als er ergens staat dat het niet mogelijk is

aan je elleboog likken, of dat er niets rijmt op herfst of twaalf, dat 80% van de mensen het toch probeert
is dat dwars of ontdekking

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Omdat iemand anders zegt dat het niet kan, maar voordat je dat gelooft wil je dit zelf ervaren en eventueel het tegendeel bewijzen. Want dat anderen het niet kunnen, hoeft niet te betekenen dat jij het niet kunt :)

Zeg nooit nooit. Elleboog likken: http://www.youtube.com/watch?v=C0e4uLn_9XE Rijmen op herfst: 'In de herfst zijn bejaarden op hun sterfst' Het antwoord op je vraag: Dwarse mensen komen soms tot mooie ontdekkingen.

Nieuwsgierigheid dus in jouw woorden ontdekking.

Je mag het van mij dwars noemen, maar als er geen mensen waren die twijfelden aan algemeen aanvaarde uitspraken dan geloofden we nog dat de Zon om de Aarde draaide of leefden we misschien nog in bomen.

Het onmogelijke mogelijk; Het onbekende bekend; Het ongeloofwaardige geloofwaardig maken. De bron van kennis, vooruitgang en soms nutteloze informatie...

Eigenwijs noemen ze dat, en je moet door een periode van eigenwijs heen voordat je je "eigen" verliest en dan blijft "wijs" over... Dus zeker alles proberen wat niet mogelijk is... Wie heeft jouw trouwens kunnen overtuigen dat zaken die niet mogelijk zijn onmogelijk zijn?

Slimme mensen kunnen moeilijk makkelijk denken. Domme mensen kunnen alleen makkelijk denken. Dus: Ontdekking

Waarschijnlijk om het te controleren?

Nieuwsgierigheid eerder dan dwars

Ik doe het altijd; ik ben koppig en neem niet zomaar iets van anderen aan. Niewsgierigheid, eigenwijsheid en ontdekking :)

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100