Wat vinden mensen zo tof en opwindend aan SM en wurgsex? Een verstikkend gevoel krijg wil toch niemand? Verbaast me dat mensen erop kicken?

Ik vind het maar raar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Quote uit onderstaande onderzoek. Een van de vele die zijn gedaan naar het fenomeen (BD)SM "De relatie tussen de liefde en de pijn is een van de moeilijkste en tegelijkertijd ook een van de belangrijkste problemen in het totale veld van de seksuele psychologie. Hoe komt het toch dat de liefde pijn toevoegt of liever toevoegen wil? … Als het ons zou lukken deze vraag te beantwoorden, dan komen we een stuk dichterbij de oplossing van een van de grootste mysteries van de liefde" http://www.tic-mayday.org/lezing_psychologie_van_het_sadom.htm

Er zijn meer dingen die raar zijn, waarom lust de ene spruiten en de ander niet? Denk in beide gevallen een kwestie van lekker vinden

Ik denk dat er maar 1 antwoord is en dat is om het zelf te proberen, dan weet je wat het is en kun je er makkelijker over praten en oordelen. Persoonlijk kan ik ook niet begrijpen dat mensen daar op kunnen kicken, maar iedereen zoekt uiteindelijk toch zijn eigen limieten op. En misschien weten we echt niet wat we missen en is het iets fantastisch.

Angst en erotische gevoelens liggen vrij dicht bij elkaar. Toegevoegd na 16 minuten: Adrenaline is volgens mij het sleutelwoord: je kunt dit ook verkrijgen door 10 keer uit een vliegtuig te springen Eerste date tip? Rollercoaster, klimmuur, kanotocht! Niet gaan vissen!

Het is natuurlijk persoonlijk. Maar het gaat erom dat ze bepaalde gevoelens verwerkten tijdens hun manier van de daad. En sommige mensen vinden dit gewoon lekker.

Het zal de kick zijn wat mensen aantrekt; hoever je kunt gaan. Net zoiets als de kick om te gokken; niemand wil toch bijna al zijn geld verliezen door een stom spel. Of op een motor scheuren totdat je bijna plat in de bocht ligt; niemand wil toch bijna zijn huid schuren aan het asfalt. Of zoveel drinken dat je bijna een gat in je geheugen hebt; niemand wil toch wakker worden zonder dat ie weet wat ie de avond ervoor heeft uitgespookt. Zo zijn er zoveel zaken waaraan ik zelf niet wil denken, maar wat door bepaalde mensen wordt ervaren als fijn, kicken, whatever.

raar is dat he, Maar jah wat dacht je van p&p sex. Is nog erger.. Ik weet niet wat men daar aan vindt. Ik denk dat het gewoon smaak is ofso... Ieder z'n eigen smaak! Ik kan me niet voorstellen echt..

Vaak hebben die personen een trauma opgelopen. Zijn verwaarloosd of onder gewaardeerd. In deze gevallen, zijn zij op zoek naar 'straf' wanneer zij iets niet goed hebben gedaan. Het geeft hun een bevredigend gevoel wanneer zij gestraft worden.

Wurgsex doet iets met de zuurstoftoevoer, waardoor orgasmes heftiger worden. Ik verwacht dat mensen het daarom doen, niet om het gevoel van stikken. Wel gevaarlijk overigens, er worden wel eens naakte mensen gevonden met iets om hun nek waardoor ze gestikt zijn, waarvan verwacht wordt dat het een ongelukje tijdens de wurgmasturbatie was. SM is misschien aantrekkelijk voor sommigen omdat er een machtspel in zit. Macht over de ander hebben geeft misschien een kick, totaal overgelaten zijn aan de ander levert denk ik ook allerlei spanning en adrenaline op, je weet niet wat de ander gaat doen. Maar ik weet er weinig van af, dit is maar een gok.

heeft te maken met de relatie tussen sex en macht, die koester je door dit soort extreme handelingen uit te voeren. ja kan sex en macht beter inruilen voor sex en liefde

Ieder zijn meug. Wat ze er aan vinden is het zelfde wat jij bij normale sex vind. Voldoening-bevrediging- geef het maar een naam.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100