Kun je iemand ''klaarpraten''?

Nu ik hier lekker op GV weer een beetje actief ben staat mijn TV op de achtergrond aan...op Veronica...1 of andere foute belsnelkomklaarlijn wordt gepromoot en ik hoor gewoon letterlijk dat de mevrouw op de tv zegt: ''je praat me zo klaar''..;S...iemand ''klaarpraten''?...kan dat? ik bedoel dan even letterlijk ''kijk mam, zonder handen''.kun je letterlijk iemand klaarpraten?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Volgens mij moet het kunnen, ik zeg er meteen bij dat ik het niet zeker weet. Als je echter gaat nadenken over hoe een natte droom dan zou moeten werken, waarbij het toch ook een kwesite van 'kijk mama zonder handen' is lijkt het me wel te kunnen. Of het handig en / of praktisch is is een tweede vraag natuurlijk.

Dan moet de tegenpartij toch wel ontzettend geil zijn, lijkt me. Toegevoegd na 29 seconden: En veel te kort komen.

Ik heb letterlijk gezien dat een man een vrouw stond klaar te praten. Midden tussen andere mensen en het was een spelletje tussen hun twee.

Bronnen:
Ervaring

Het is niet zo dat je achter de pc zit en dan klaarkomt daar moet je eerst even een tel nr bellen dan krijg je een dame aan de lijn die dan geile praatjes heeft en de man moet dan wel even enkele handelingen bij zich zelf doen .

Ik weet niet hoe dat bij mannen is... Vrouwen laten zich niet zo makkelijk klaar praten. Tenzij ze heeeeeel erg verliefd en daardoor heeeel erg geil zijn.

Als je zielig genoeg bent, is alles mogelijk. Als je alles op een rijtje hebt, snap je zelf ook wel dat het pure nepperij is.

Dat sluit ik niet uit. Het brein is een belangrijk sexorgaan, en wanneer de fantasie geprikkeld wordt tot het verlangen dusdanig groot wordt dat het bijna ondraaglijk os, zou ik me voor kunnen stellen dat een ontlading volgt. Ik denk alleen dat voordat dat moment daar is, iedereen zichzelf al wel 'een handje' heeft geholpen. Om het zeker te weten zul je een proefpersoon vast moeten binden en 't uitproberen. Geen idee of dat al eens gedaan is...

Ik prat voor mijzelf, als homo. Ik sluit niet uit, dat de juiste persoon, met de juiste stem en de juiste woorden mij een tijd geleden zou kunnen klaar praten. Maar het zijn wel een hoop voorwaarden. Dus geloof ik er niet in. Ik kan mij nog wel herinneren hoe de spanning zich ophoopt, maar dan zoek je toch verlossing in je eigen tempo.

Nee, zij praat en degene aan de andere kant van de lijn heeft nog 1 hand over. Zo die gaat!

volgens mij is dat niet erg gemakkelijk of je moet in een bepaalde moed zijn, maar alles is mogelijk toch?

Dat werkt alleen als je KEES heet....vandaar de uitdruking....Klaar is Kees!!!

Als ik het even op mijzelf projecteer; Een bloedmooie vrouw gaat allerlei dingen tegen mij zeggen zodat ik klaarkom. mmmm denk niet dat dat gaat lukken. Ik zal er hoogstens ontzettend ongewonden van raken maar zolang niemand die regenworm aanraakt gaat die regenworm niet klaarkomen.

Nou.... is een natte droom eigenlijk niet net zoiets?

ja het kan en je hoeft er niet zielig voor te zijn of veel te kort voor te komen ......integendeel waarschijnlijk. ook kun je iemand conditioneren..... zo dat hij/zij bij een bepaald geluid of woord klaar komt. vrouwen zijn makkelijker te conditioneren omdat zij wel vele keren op 1 dag kunnen komen bij een man is dit ( helaas) na 3 a 4 x wel op. ik ken iemand die komt als er door een bepaald persoon op een bepaalde manier met de vingers wordt geknipt....

BEPAALDE vrouwen kunnen al klaarkomen: -wanneer men met ze stoeit -wanneer men naar ze kijkt -wanneer men aan ze ruikt -wanneer men tegen ze scheldt -wanneer men voor ze zingt -en wanneer men tegen ze praat; ...prachtige wezens trouwens…

de meesten gebruiken hun handen, maar het kan ook zonder, dat klopt. IETS ANDERS, Ik weet van iemand die alleen door een paar tikken op de billen, keihard, zonder aan zijn .. te zitten, klaar kwam.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100