Wat kan je doen als je een meisje van 16 bent en je word sexueel gebruikt door jongens omdat ze weten dat ze het ziet als normaal?

Toegevoegd na 16 minuten:
Het is met haar goed vinden
zij vind het normaal dat is het punt.
Het leren nee zeggen heeft tot nu geen oplossing geboden. Ze belooft steeds weer te stoppen en later blijkt dat ze weer heet toegegen en heeft spijt

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik zou je een goeie coach of therapeut aanraden bij wie ze terecht kan, een soort vertrouwenspersoon. Dat is hierin belangrijk. Iemand die haar kan begeleiden in haar assertiviteit en tevens haar eigen wil hierin te laten ontdekken. Wat wil ze nu wel en wat nu niet? Dit gaan onderzoeken! Verder is het belangrijk dat ze zo ook leert om te gaan met mannen die wat van haar willen. Sterker in haar schoenen gaan leren staan lijkt me belangrijk voor haar. Dat ze zelf gaat leren bepalen waar en wanneer ze iets wil en met wie. Liefs en sterkte Mellow

Seksueel misbruik mag nooit. Maakt niet uit of je 16 bent, of 40. Als iemand je seksueel misbruikt, moet je gewoon de politie bellen. (Aangifte doen)

Het is met haar goedvinden , en ze geeft toe dat het haar spijt ..... wat spijt haar dan ? zegt ze dat om jou of meent ze het serieus . Is het jou punt.. ofdat van haar ? mn complimenten dat jij je om die persoon bekommert ! wat jij kan doen is haar erop wijzen op haar zelfrespect als meisje zijnde , leren grenzen aan te geven . wrs kent ze dr eigen grenzen niet en laat het gebeuren om wat voor redenen dan ook .... in triest dat dit gebeurd zolang zij het zelf niet inziet zal er weinig aan te helpen zijn. blijf er voor haar en wijs haar erop dat het niet zo normaal is . je lijf is geen grabbelton . succes er mee .

Ze is er zelf bij. En wellicht getuigt de "spijt" die zij achteraf heeft dat zij nog niet van haar schijnheilige haren af is. Dan is zij gewoon bang wat haar omgeving van haar zou gaan vinden. Dat zij eigenlijk volop geniet van sexuele (wisselende) contacten.

Het lijkt mij dat ze verslaafd is aan seks. Daar zit natuurlijk een achtergrond achter en een gebrek aan eigenwaarde. Het vereist een keerpunt (de wil) en goede therapie om er vanaf te komen. Ze kan dan seks op een andere manier gaan zien en seksueel gelukkig worden in het leven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100