Hoe kan je het beste een eerste keer doen?

We hebben net wat geprobeerd zeg maar. Maar toen kwamen ouders thuis, en we zaten al de hele tijd een beetje te stressen voor het geval ze thuis zouden komen. En vinden het allebei best wel spannend, ik ben 2 jaar ouder en ben 18. Mag dat eigenlijk dan wel van de wet? Of ben ik dan een.......

Weet jij het antwoord?

/2500

met het instemmen van je vriend of vriendin is dit niet strafbaar in nederland. en hoe je het, het best kan doen is gewoon doen. probeer er in wat voor situatie dan ook gewoon van te genieten. veel plezier!!

Niet inplannen! Dan komt er nog meer spanning bij op het moment van de waarheid en jullie zijn al niet al te ervaren(neem ik aan). En is het veel spontaner en geiler lijkt mij! Als het moment daar is moet je het gewoon doen. Daarmee bedoel ik: is de kust veilig, ouders weg, zij geil, jij geil, fijne en/of exotische sfeer aanwezig. Op dat moment zou ik er gewoon voor gaan. Succes ermee en geniet ervan!

je kunt leuk dagje stad in, ergens hapje eten en vervolgens een hotelletje. Kost wel watmaar je kan via hotelkamerveiling enzo ook erg goedkoop dit soort dingen plannen. Je kan het uiteraard ook thuis doen en even kijken wanneer de ouders weg zijn. Zo heb ik het ook gedaan. Eerste keer is altijd even spannend en dat is ook heel normeel. Probeer er gewoon van te genieten en maak je zelf niet gek dat je het 'verkeerd' kunt doen. Succes en veel plezier.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100