Zijn mannen ook maagd?

bij een vrouw wordt de vraag vaak gesteld als ze nog maagd is kan dat bij en man ook gesteld worden en waar merk je dat aan?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mannen kunnen inderdaad ook nog geen sex hebben gehad. Daardoor gebruiken we - hoewel, in de praktijk nauwelijks meer - het (nogal ouderwetse) woord 'knaap'. Een knaap is dus het mannelijke equivalent van een maagd, al gebruiken we het meer als equivalent van 'jongedame'. Toegevoegd na 28 seconden: En nee, dat is lichamelijk onmogelijk vast te stellen. Lekker gemakkelijk.

Ja dat kan, dat betekent gewoon dat hij nog geen seks heeft gehad. Je kan het niet zien ofzoiets.

zolang de man nog geen seks heeft gehad, ja

Nee, want de term 'Maagd' is taalkundig voorbehouden aan vrouwen....

Natuurlijk. Een maagd zijn kan op zoveel manieren. In alles wat je nog niet hebt gedaan, ben je 'maagd'... Daarbij kun je ook onder het sterrenbeeld Maagd geboren zijn... dan blijf je maagd voor de rest van je leven, ook al heb je wél sex ;)

Ja een mannelijke maagd is dus een man die nog geen sex heeft gehad

ja natuurlijk ,omdat als maria maagd was ,jozef het dus ook was.toch?

Nee, maagden zijn vrouwen. Een jongen die nog nooit sex heeft gehad zou je kunnen aanduiden met "knaap".

Maagdelijkheid kan heel verschillend worden opgevat. Meestal bedoelt men iemand die nog geen vaginale seks heeft gehad, waarbij de penis in de schede is gebracht. Mannen kunnen dus net zo goed maagd zijn als vrouwen. Voor anderen is anale of orale seks of zelfs zoenen een aantasting van de maagdelijkheid. en dit is logisch;zodra een jongen een meisje voor het eerst penetreert, is er sprake van geslachtsgemeenschap en dus ontmaagding van de jongen! ik heb geruchten gehoord, ben zelf niet zeker hoor of dat klopt, dat je bij een man zijn eikel kan zien of hij ontmaagd is, er verschijnen piepkleine barstjes (niet veel)erop! je hoeft mij niet te geloven of mij te oordelen! oordeel maar voor jezelf..

ja zeker ! Ik ben ook nog maagd .

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100