Welk gedrag, ten opzichte van sex, vinden mannen vaak erg aantrekkelijk bij een vrouw?

Is het aantrekkelijker als ze er vrij makkelijk over denkt? Of juist niet? Wat maakt nou eigenlijk dat een man méér wil? Zelfs ná de "prooi te hebben gevangen", zeg maar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Voor een one-night-stand zal een man alles aantrekkelijk vinden wat een vrouw doet, als ze maar laat merken dat ze wil en makkelijk over een potje seks denkt. Meestal blijft het daar dan bij, want zijn lust en nieuwsgierigheid zijn geblust. Het zal dus wel bij die ene keer blijven want om echt een liefdevolle relatie met een vrouw aan te gaan, daarvoor zal hij liever wat meer moeite doen. Vaak hoor je mannen dan zeggen; Ze is wel lekker in bed, dus voor een keertje prima, maar een afgelikte boterham wil je toch niet om mee te leven. Ze zal het met trouw ook wel niet zo nauw nemen.". Een man wil nl. het liefst veroveren, dan is de 'beloning' voor het gevoel groter. Naarmate een vrouw meer laat merken dat ze niet met iedere man zomaar een potje seks wil omdat zij zin heeft, zal zijn nieuwsgierigheid groter worden en zal hij haar toch over willen halen. Elke man zal zich dan toch belangrijk voelen omdat ze juist voor hem gekozen heeft en het niet met iedereen doet. Zij heeft dan het voordeel dat hij al langer moeite voor haar heeft gedaan en haar intussen al langer heeft leren kennen. Dan zal er dus ook een ander gevoel gaan meespelen als zij leuk blijkt te zijn om gewoon mee om te gaan zonder seks. Ik denk dat je dan ook eerder kans hebt dat je aan elkaar blijft 'hangen' na seks te hebben gehad.

Als een vrouw het initiatief neemt en haar man/vriend verleidt.

Mannen zijn behalve mannen, ook mensen, dus dat verschilt per man, en waar de behoeften liggen van die persoon, en hoe die persoon denkt over dit soort zaken.

Wanneer een vrouw initiatief neemt. Dus wees niet te passief.

Als een vrouw een wolk feromonen om zich heen heeft (vruchtbare vrouwen hebben gemiddeld genomen een sterker libido dan de man) en laat merken veel zin te hebben, ofwel hem haast de kleren van het lijf wil scheuren (bij wijze van spreken) windt de meeste mannen enorm op. Ik denk dat gemiddeld genomen sexy lingerie op zich minder effect heeft. Omdat echter een vrouw zich soms zo kleedt lat ze ZIEN dat ze zin heeft en dat windt mannen meer op dan wat dan ook. Wat veel mannen ook waarderen is als de vrouw na een korte tijd een volgende ronde wil. De gelukzalige uitdrukking op het gezicht van deze bofkont verraadt een geslaagde nacht.

Ik denk dat dit volkomen afhankelijk is van hoe vrij de man zélf over sex denkt en praat. Ik denk dat de meeste jongere mannen in Nederland (door de liberalisering) er vrij makkelijk over praten en het aantrekkelijk zouden vinden als de vrouw er ook zo over denkt; ze hebben immers iets gemeen wat best belangrijk is in een relatie (understatement). Als ik voor mijzelf spreek (en ik kan niet anders :-) zou ik me niet zo comfortabel voelen als het nergens anders over ging tijdens een date en ik (mannetje) was op zoek naar een serieuze relatie. Dat zou bij mij weer de indruk wekken dat de vrouw er ook met andere mannen makkelijk over praat en misschien niet zo trouw is als ik zou hopen. Maar dit is natuurlijk heel persoonlijk. Als je met de vraag "wat maakt dat een man méér wil" een langdurige relatie bedoelt denk ik dat daar véél meer bij komt kijken dan alleen de opvatting over sex.

Je moet steeds trachten een uitdaging te blijven. Laat hem niet te makkelijk denken dat de 'buit' binnen is, om het maar even zo te stellen. Indien hij de indruk krijgt dat hij nog moet 'jagen' zal de (seksuele)vlam nooit doven.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100