Klaarkomen tijdens menstruatie

Ik ben op het moment ongesteld en heb dan meer zin in seks. Hoe kan ik klaarkomen zonder mezelf te vingeren? Dat vind ik nu niet erg fris. Meestal is wat druk op de clitoris al genoeg. Maar kan ik daar ook een voorwerp voor gebruiken of het anders doen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Bijvoorbeeld de douchekop erg hygiënisch en erg lekker!

Dildo doet wonderen

Joyce had gelijk. Je kan ook een sexspeeltje nemen. Gebruik een condoom er over. Geen andere voorwerpengebruiken die daar niet voor bedoeld zijn. Je kan ook alleen de buitenkant van je vagina vingeren. Je hoeft niet altijd naar binnen zoals je zelf al aangaf. Gewoon eerst even douchen en een tampon gebruiken. En veel plezier.

Speeltje als de Celebrator is bedoeld voor clitorale stimulaite en bijzonder effectief (http://www.condoom-anoniem.nl/winkel/gadgets-gifts) en bovendien zijn er speciale tampons (http://www.condoom-anoniem.nl/winkel/beppy-tampons-seks-tijdens-menstruatie) die bedoeld zijn om hygiënisch te kunnen vrijen tijdens je menstruatie. Have fun!

Je kunt ook (als je geen tampons, maar maandverband gebruikt) aan de buitenkant over je slipje heen wrijven om tot een orgasme te komen.

Je kan met een onderbroek aan over een kussen of de zijkant van je matras heen 'rijden'.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100