Hoe zo denk je door

Ik ben nu 14 en zit in de pubertijd
Alleen ik denk nu vaak over borsten en sex enc
Is dit normaal in de pubertijd

Weet jij het antwoord?

/2500

Bepaalde hormonen in je lichaam maken je hier attent op ,daar kan je niks aan doen,en is ook niks mis mee,soms misschien wat verwarrend, maar deze gedachten zijn perfect normaal . Je bent heus niet alleen als 14 jarige met zulke gedachten hoor.

Hoi, Ik snap wat je bedoelt. Je moet ook weten dat meisjes hier ook over denken, maar dan wat een jongen heeft!, en bedenk ook dat je nu egt in de jongens-meisjes-fase, daarmee bedoel ik vriend en vriendin, maar niet netals in groep 8, maar gewoon egt hechter. Snappie? En weet 1 ding je kijkt zeker tv en daar zie je het ook en dan voel je het ook en dan denk je van nou hoe zou dat zijn, en dan denk je door zonder dat je het weet

Dat is heel normaal, dat hoort er nu eenmaal bij in de pubertijd. Alle jongens en meisjes die in de pubertijd zitten denken wel eens door, en denken aan al deze dingen. Dat komt door je hormonen.

dat is heel normaal

ben al een paar jaar ouder en denk ook bij bijna alles door. het is gezond maar probeer er niet in door te drijven.. hoop dat ik een klein iets mag delen: mijn buurvrouw heeft een pony als kapsel zeg maar dus haar tot haar ogen naar voren gekamd.. ik keek van de week op marktplaats en zag : te koop een goed bereden pony... Ik lag dubbel want ik zag de buurvrouw al met haar bereden pony. Als je bij zulke dingen doordenkt heb je veel lol accepteer het maar. Mijn vrouw kan er ook gewoon om lachen want we delen het wel allemaal.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100