Hoe komt het dat ik plotseling slechter zie?

Alleen in het midden kan ik nog 'redelijk' zien. Maar daaromheen en dan voornamelijk rechtsonder in het beeld (maar ook om het midden heen) draait het.
Dit zowel met het linker als het rechteroog (als ik 1 van de ogen afdek).

Het begon een uurtje geleden (of een half uur) en nu trekt het onscherpe beeld meer naar de buitenkant toe. Het begon recht-onder net buiten het midden van het beeld. Ik kon maar 1 letter onderscheiden. Nu is wel een woord geworden.

Toegevoegd na 6 minuten:
Nu is het weer redelijk weggetrokken. Ik heb alleen een bepaalde 'band' gevoel op mijn voorhoofd (onder mijn haarlijn, boven de wenkbrauwen).
Ik heb geen hoofdpijn of zo.

Wat zou dit kunnen zijn (geweest)?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het lijkt mij op een symptoom van migraine, heb ik heel af en toe ook gehad. Toegevoegd na 2 minuten: Zie op bijgaande Wikipedia pagina bij symptomen naar het eerste punt.

Bronnen:
http://nl.wikipedia.org/wiki/Migraine

Ik weet bijna wel zeker dat het migraine is geweest en je hebt geluk dat je er geen hoofdpijn van hebt gekregen want dat is bijna niet uit te houden.

Vermoeidheid

Ik heb geen verstand van oogkwalen of zo maar herinner me wel dat je uit moet kijken met dit soort zaken omdat het ook iets met je oogdruk kunt zijn. Dus als je er geen hoofdpijn bij had zou ik er toch (op korte termijn) naar laten kijken Toegevoegd na 1 minuut: kunt = kan ik wil je verder echt niet bang maken maar lees eens in bijgevoegde link

Bronnen:
http://www.oogartsen.nl/oogartsen/overige_...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100