Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Helpt microgynon 30 tegen haaruitval?

Ik heb na het stopppen van het gebruiken van de Diane 35 pil erg last gekregen van haaruitval, ik ben door dermatoloog geadviseerd om Microgynon 30 te gaan gebruiken. Maar ik lees op internet dat dit juist geen goed middel zou zijn tegen haaruitval.

Weet jij het antwoord?

/2500

Microgynon helpt niet tegen haaruitval. Allereerst is het uiteraard een voorbehoedsmiddelen daar zou je het ook voor moeten gebruiken. Zoek je een middel tegen haaruitval dan zou ik aan andere producten denken. Misschien bij de kapper wat informatie inwinnen. Laat je alleen NOOIT meer verleiden om toch de Diane 35 pil weer te gebruiken, ook al wordt je haaruitval erger. De kans op longembolieën is zo groot, daarvoor moet je het risico niet willen nemen. Bij trombose en longembolieën wordt je vervolgens weer aan de bloedverdunners gezet en die hebben (in mijn geval) juist haaruitval als bijwerking.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100