Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

De laatste tijd gaan mijn onderbroeken kapot door mn afscheiding, hoe kan dit?

Ik heb nu al 3 keer gehad dat mn onderbroeken kapot lijken te gaan door mn afscheiding, ik weet niet hoe dit komt en of dit ernstig is ? kan iemand me helpen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Dat lijkt mij een wonderlijk verhaal. Het kan ook zijn dat je een soort onderbroeken koopt die niks kan hebben. De degelijke katoenen onderbroeken (van de Wibra ofzo) die gaan echt niet kapot door afscheiding. Als je afscheiding echt zo bijtend zou zijn, dat je onderbroeken er van kapot gaan, dan zou je dus veel meer last moeten hebben. Heb je verder dan geen jeuk en irritatie? Over het algemeen zijn inlegkruisjes niet aan te bevelen, maar je zou het een poosje kunnen proberen om te zien hoe die reageren op jouw afscheiding. Er is heel veel te schrijven over vaginale afscheiding, heel uitgebreide informatie vind je hier. http://www.thuisarts.nl/vaginale-afscheiding

Dan is het daar erg zuur. De flora is niet oké, yoghurt erin wil wel eens helpen. Of ga naar de huisarts.

Je doet je naam eer aan geloof ik. Onderbroeken gaan alleen kapot als ze zwaar versleten zijn. Het zuurgehalte in je vagina kan nooit zo zuur zijn dat er gaten in je onderbroek ontstaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100