Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Wat helpt goed als huis tuin keuken middel tegen keelpijn of schimmel infectie in de keel ?

Ik heb keelpijn maar ben niet verkouden en heb alleen keelpijn in de avond. Ik zelf denk dat het misschien een schimmelinfectie is ?
Wat kan je als huis tuin en keuken middel gebruiken.
Ik heb alleen pijn met slikken en heb geen griep verschijnselen.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Gorgelen met zout water.

gorgelen met superol helpt. een fantastisch middel.

Bronnen:
http://www.bik-bik.nl/superol-uit-de-handel

Heb je uien in huis.? Neem er een en schil hem,en kauw iedere keer een klein stukje. Heeft een anti bacteriele werking. Tevens een lepel honing is ook goed voor je keel. Maar je moet het wel toevallig in huis hebben.

Bij aandoeningen van de mond en keelholte, tandvleesontstekingen, verkoudheden is het zinvol met onverdund zilverwater te gorgelen of te spoelen.

er zijn al veel goede adviezen gegeven, hier nog een paar: *Als je keelpijn hebt kamillethee drinken met honing, het helpt en is nog lekker ook! *Bij beginnende keelpijn kregen wij vroeger een natte koude theedoek met daarom een dikke wollen sjaal om de nek, het slaapt niet lekker, maar je keelpijn was de volgende dag over. *Keelpijn? Zet een thee van verse gember, je kan er nog een beetje honing in doen, werkt goed!

Bronnen:
http://www.omaweetraad.com/tipview.php?rub...

Na het tanden poetsen ook je tong poetsen en doe haal er dan de tongschraper overheen. 's Ochtends en 's avonds, zo pak je de schimmel aan. Toegevoegd na 34 minuten: En leg 's nachts je tandenborstel of opzetstukje van electrische tandenborstel in een glas water met steradent tablet, dan blijft hij goed schoon.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100