Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Kan ik een SL laise hebben ?

Ik ben 2 dagen geleden Naar de huisarts geweest en die zei dat ik een peesontsteking had maar ik heb nu echt heel erg laast van pijn ik neem pijnstillers in geen effect.Ik heb een beetje rond gekeken op internet maar de syptomen die ik heb lijken niet op een pees ontsteking ik heb meer pijn op die uitstekingop je pols. Ik kan totaal geen kracht op me hand zetten maar ik ben niet gevallen ofzo. Kan ik een SL laise hebben ?

Toegevoegd na 1 dag:
Sorry voor het onduidelijkheid ik draag geen horloge om die pols en ik heb pijn aan de kant van mijn duim (rechterhand) ik ben zelf ook recht en binnenkort start school ook! Kan ik een SL laesie hebben of is het gewoon een peesontstekig? En ook als ik probeer te knijpen en dan los laat voel ik ongeveer 2 sec pijn en het kraakt ook?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee, dat kan niet. Je zegt pijn te hebben bij plek P, en vraagt je af of er een scheurtje kan zitten op plek S (zie afbeelding). Zoals je ziet liggen die heel ver uit elkaar. Draag je een horloge om die pols? Misschien komt het door het bandje! Toegevoegd na 1 uur: Zit je vaak achter de computer en bedien je die met een muis? Dan kan het ook dat je een RSI-duim hebt. Dat is mij gebeurd toen ik een tijd heel intensief de muis bediende met mijn linkerhand (ik ben linkshandig). Dat deed zo'n pijn in de muis van die duim - die ook flink opgezet was -, dat ik heb leren de computermuis te bedienen met de rechterhand. Kracht geven met de linkerduim lukte niet in de tijd van die ontsteking. Maar het is weer helemaal genezen. Op internet lees ik trouwens dat het ook door een gameboy of sms'sen kan ontstaan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100