Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Toch middenvoetsbeentje gebroken? Ook na bezoek ziekenhuis.

Hallo,
zaterdag tijdens het voetballen heb ik mij bezeerd aan mijn voet. Ik heb hier een trap opgehad. Ik kon gelijk niet meer lopen en mijn middenvoetsbeentje deed enorm veel zeer. Ik heb eerst een fysio gezien, die verwees mij per direct door naar het ziekenhuis. Daar werd een foto gemaakt. Hieruit concludeerde men dat er niets te zien was.
Maar nu een dag verder is de zwelling enorm toegenomen, plus dat het klopt en afentoe extreem warm wordt. Verder was gisteravond mijn middelste teen blauw en waren al mijn tenen dik. Net merkte ik op dat er nu ook een bloeduitstorting aan de zijkant van mijn voet zit.
Wanneer men drukt op mijn tenen doet dit enorm veel zeer en ook zowel de onder- als de bovenkant van mijn voet is extreem gevoelig.

Kan iemand mij eventuele adviezen geven wat te doen. Ik denk dat er namelijk toch een breukje zit.

Alvast bedankt!

Toegevoegd na 3 uur:
EDIT: Het trekt ook door naar de buitenkant van mijn voet. Is dit slechts een bloeduitstorting? Of kan er ook iets van een spier of band beschadigd zijn?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als het goed is, kunnen ze dat wel aflezen. Dus ga er van uit dat het goed zit. Uit ervaring kan ik je zeggen dat breken anders pijn doet en minder zwelt. Mocht je het nou over een tijdje nog niet vertrouwen, neem dan contact op met de afdeling radiologie.

Zoiets heb ik ook mee gemaakt. Na onderzoek in het ziekenhuis bleek dat ik mijn middenvoetsbeentje niet volledig gebroken gehad maar dat het een scheurtje was in mijn middenvoetsbeentje. Daarnaast was het ook zwaar gekneusd. Ik zou je echter aanraden om langs de dokter te gaan. De kans is groot dat je druk verband krijgt en een week op krukken moet lopen. Ingipsen doen ze niet snel bij zulke situaties. Succes!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100