Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Bobbel in linker tepel

Ik ben een jongen, 22 jaar. In mijn linker tepel zit een bobbel. Als ik er op druk is het best gevoelig. Heeft er iemand enig idee wat dit misschien kan zijn? Je hoort wel eens verhalen dat zoiets kanker kan zijn. Een week geleden voelde ik het voor het eerst en het is inmiddels al aardig gegroeid. Moet ik me zorgen maken of zal het vanzelf wel weer wegtrekken?

Toegevoegd na 32 minuten:
De bobbel zit wel los. Maar naar de huisarts dus. Dank jullie wel.

Weet jij het antwoord?

/2500

Dit kan veel zijn, van een vetophoping of cyste tot kwaadaardiger zaken. Voor dit soort vragen is een huisarts uitgevonden: MOrgen een afspraak maken om eea te laten bekijken.

Het zou een verstopte talgklier kunnen wezen, maar ik zou het laten checken bij de huisarts.

Naar de dokter! Borstkanker is zeker een mogelijk, ongeveer 100x kleinere kans dan vrouwen, maar het kan wel, dus geen risico's nemen.

Het is moeilijk om te zeggen maar ik had ook ooit pijn op die plek vooresmij had dat temaken met de groei van je lichaam, bij mij ging het gelukkig snel over.. In had alleen geen bobbel kan ik me zover herinneren, suc6!

Dat had mijn vriend laatst ook! Maar het is langzaamaan weggetrokken. Als je weet wat het is, zou je me het dan kunnen vertellen?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100