Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

Al 2 weken een stijve nek, en duizeligheid, wat hiertegen te doen???

Ik heb al 2 weken last van een stijve nek... Op dit moment voel ik het eigenlijk alleen nog maar aan de bovenkant van mijn nek en mijn achterhoofd. Sinds 2 dagen ben ik ook erg duizelig, heb het gevoel dat ik elk moment kan flauwvallen, ik voel dat ik niet in balans ben. Gister probeerde ik te slapen maar ik zag steeds alles draaien... waardoor ik op stond en pas na 2 uur kon ik weer slapen. Weet iemand wat dit is en hoe ik hier van af kan komen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het antwoord laat zich wel raden. Ga gewoon naar de huisarts! Toegevoegd na 38 seconden: Internet is een slechte raadgever, je komt de engste ziektes en aandoeningen tegen.

Hey DBZ fan Misschien kan je beter een bezoekje brengen aan de dokter

Duizeligheid kan veroorzaakt worden doordat er ergens een zenuw in de knel zit bij je stijve nek. Ga maar eens naar de dokter als je al 2 weken klachten hebt, en laat je evt. doorverwijzen naar de fysiotherapeut. Die masseert je nek dan weer los en geeft je oefeningen die je van je duizeligheid af kunnen helpen. Maar er kunnen meer oorzaken zijn, dus ga sowieso maar even langs je huisarts, daar is hij voor.

Ik zou even naar de huisarts gaan

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100