Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Wat moet ik met een waterpijp zonder downstem?

De meeste waterpijpen hebben een downstem (buisje wat in de vaas gaat) maar die van mij niet ben ik er achter gekomen. Zonder dit buisje raakt de rook indirect het water wat niet echt hoort.

Nu heb ik een paar uur lopen zoeken naar een downstem op internet om te kopen of een schacht (dat lange ding dat je op de vaas doet) voor een lage prijs maar er komt niks uit..

Iemand enig idee waar ik een schacht of downstem kan kopen of hoe ik een soort van downstem kan maken en aansluiten op de schacht?

P.S. Ik heb een waterpijp luxor : http://www.waterpijp-online.nl/alle-waterpijpen/waterpijp-startpakketten/waterpijp-starterspakket-luxor.html

Bij voorbaat dank!

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
1.6K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Zonder downstem kan er inderdaad niet normaal waterpijp gerookt worden. Mail de mensen van http://www.waterpijp-store.nl, die hebben mij ook geholpen bij het kopen van losse onderdelen!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding