Is roken van een waterpijp schadelijk?

Er zijn veel verschillende tabak soorten voor waterpijpen, maar ik wil er een die niet schadelijk is. Dus zonder Nicotine, Tabak, en teer. Is SoeX Hukka dit? Of steam stones?

Dit staat er: " Deze "tabak" bevat 0% nicotine en 0% teer maar behoudt tegelijkertijd wel de goede smaak van origineel waterpijp tabak".

Maar is het roken van een waterpijp dan direct niet meer slecht voor je gezondheid? Ik gebruik ook een elektrisch kooltje waardoor er geen schadelijke gassen vrij komen van het kooltje.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

bij normaal roken is teer wat het gevaarlijkste is. En nicotine wat de verslaving maakt. Met waterpijp roken heb je de nicotine niet maar de tabak bevat in sommige soorten zelfs geen teer. Maar je zegt net al zelf dat de gassen van de kooltjes schadelijk zijn... Zeer schadelijk zelfs want dat is wat je dus inhalleert ... Maar roken is in alle gevallen niet onschadelijk. of het nou sigaret, sigaar, pijp of waterpijp is

alles wat je inhaleert is schadelijk, of het nu van een waterpijp is of pijp of sigaret, of uitlaatgassen van een auto... alles wat over je longen komt is schadelijk!!! dus ook het roken van een waterpijp!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100