Is het verstandig wanneer je groentepillen/dieetkoffie/dieetchocomelk neemt en die middelen?

Als je van die groentepillen en fruitpillen neemt en dieetdrankjes zoals afvalkoffie of dieetchocomelk etc, is dat wel zo goed voor je gezondheid als wat ze zeggen? Kom je daar daarna weer van aan. Wanneer je meerdere diëten hebt gevolgd en niet lukt verder af te vallen, is dit dan wel de oplossing? Wat doet het met je, (gezondheid en lichaam etc)? En waarom raden diëtistes dat af?
De vraag is niet hoe af te vallen, de vraag is meer onfo/diepgang daarover te weten, en de consequenties, waarom diëtistes dat afraden.

Toegevoegd op 04 maart 2021 19:50: omschrijving

Weet jij het antwoord?

/2500

Er is maar één manier om gezond af te vallen. Gezond eten en geen tussendoortjes. Bij je huisarts kan je een diëetlijst opvragen. Vaak is er aan de praktijk een diëtiste verbonden waar je een afspraak mee kunt maken. Dit alles houdt in, dat je een nieuwe leefstijl begint waar je niet meer van af moet wijken. Eenmaal gewend zal je ervaren dat je je beter gaat voelen en dat het na enige tijd geen moeite meer kost om vol te houden. Maar een beetje 'karakter' moet je wel hebben. SUCCES!!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100