Hoe kom ik aan in gewicht en tegerlijketijd vetverlies in mijn buik, benen, onderarmen, kin en wang?

Ik ben een jongen van16 jaar oud en ik ben 1.70m lang. Ik weeg 55-60 Kilo en ik wil graag 65-70 kilo wegen en al mijn vet in in mijn lichaam verwijderen en spieren aanmaken.
Hoe doe ik dit het snelst zonder een sportschool. Als er word verteld dat ik een goeie eetschema moet gaan maken, wat kan ik dan het liefst eten heel de week, ik lust geen uien.

Weet jij het antwoord?

/2500

Zo'n vrij specifieke vraag (dat eraf, daar erbij) lijkt me eerder een te zijn voor een beroepsdietist. Maar ergens denk ik ook dat iemand in een fitness je kan helpen. Dit is dus iets dat je net niet wil. Toch ga ik iets schrijven dat volgens mij je gaat horen. Aangezien spieren meer wegen dan vet, zal je ... als je gaat trainen en spieren kweken, uit jezelf gaan bijkomen. Volgens mij zou het dan puur theoretisch volstaan om voldoende training te hebben zo dat je dat vet wel zal verbranden en gelijkertijd spieren aanmaakt. Die training ga je zelf thuis ook kunnen met enkele gewichten, rekband,... Als je daarbij ook op je voeding wil gaan letten. Er is zo'n regel dat je 1.5 tot 2.2g eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag mag eten. Samen met koolhydraatrijke voedingsmiddelen is dat de basis voor iemand die minimaal 2 keer per week INTENSIEF wil zijn lichaam vormen. Wat exact? Dat is meer aan een professional over te laten. Daarom dus ook mijn eerste zin van het antwoord.

Het lijkt mij ook dat als je gaat sporten je vet verbrandt en dan spiermassa kweekt. Spiermassa is zwaarder dan vet, dus dan kom je in gewicht aan.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100