Let op: Startpagina GoeieVraag geeft geen medisch advies. De antwoorden en reacties zijn geen vervanging voor een consultatie bij een arts. Raadpleeg bij gezondheidsklachten daarom altijd een arts.

waar zit een avond/nacht apotheek ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Apotheken doen meestal om de beurt dienst als nachtapotheek. Meestal wordt in de lokale huis-aan-huisbladen gepubliceerd welke apotheek wanneer nachtdienst heeft.

Meestal kun je dat ook zien bij je eigen apotheker daar zit een briefje aan de deur met het adres van de apotheker die open is

In grote steden zit er vaak ook een 'dienstapotheek' in het ziekenhuis. Die hebben vaak ook een huisartsenpost. Maar in kleinere dorpjes zijn er vaak verschillende apotheken die dienst hebben, dat zal dan waarschijnlijk in een krant staan, of de deur van uw huisapotheek aangeplakt, op de website van uw huisapotheek of op het voicemail apparaat.

ALs je het telefoonnummer van je eigen apotheek belt krijg je waarschijnlijk het adres/telefoonnummer van de dichtsbijzijnde avond-/nachtapotheek te horen.

Ja dat klopt ,tegenwoordig zit er een apotheek in het ziekenhuis.Ik woon niet in een grote stad,in Gouda.En daar is dit ook het geval.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100