Wat voor credit card kan ik het beste aanvragen en hoe lang duurt het voordat ik deze dan ontvang?

Situatie:
Ik wil op vakantie met vrienden en heb daarvoor credit card nodig. Eisen hieraan zijn dat ik de credit card snel in huis heb en dat de jaarlijkse kosten laag zijn.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

heb verschillende creditcards (gehad), een nieuwe aanvragen duurde vaak rond de 3 weken. ING card een keer binnen 2 weken, maar ook daar schijnt het soms (veel) langer te duren. ik zou dus maar zo snel mogelijk er een aanvragen. Anwb is voordelig, Greencard is minder grijs.

Bronnen:
http://www.anwb.nl/webwinkel/reisdocumente...
https://www.visagreencard.nl/

Ik zou bij jouw eigen bank langs gaan en kijken of je via hun niet goedkoop een Cc kan krijgen. Ik heb de ING card en die bevalt prima.

Wat voor creditcard maakt niet uit. Visa enn Mastercard werken hetzelfde en zijn beide breed geaccepteerd. Zorg er wel voor dat elke maand het gebruikte bedrag vam de rekening wordt afgetrokken. Doe je dat niet dan bouw je schuld en betaal je rente over het geleende bedrag. In de geval moet je zelf een overschrijving doen naar de creditcard maatschapij om de schuld af te lossen. Vraag dus altijd voordat je afsluit of het gebruikte credit aan het einde van de maand automatisch kan worden afgeschreven. Toegevoegd na 54 minuten: Het process van aanvraag tot hebben van de pas en pin duurt 2 tot 3 week bij de meeste banken

Ik heb een credit card van de ANWB, duurt niet al te lang en is vrij goedkoop 15 euro per jaar. Als je hem niet veel gebruikt is dat misschien een goede oplossing.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100