Komt altijd de juiste hoeveelheid geld uit de geldautomaat?

En als het niet zo is hoe bewijs je dit dan? Ik tel het toch altijd voor de zekerheid na.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Mocht je te weinig krijgen, meld dit dan zsm bij je eigen bank. Zij vragen na bij de bank waar je gepind hebt. Die bank kan aan het eind vd dag, als de automaat z'n "kas" opmaakt zien of er biljetten over zijn. Overigens wordt na iedere pintransactie een kopie vd bon gemaakt op een logrol en zie je precies welke biljetten er bij welke opname zijn uitgegeven.

Nee! Laatst gaf de geldautomaat bij de Rabobank in Groningen allemaal 50 euro briefjes. Resultaat: Het halve dorp was uitgerukt om te pinnen. Toegevoegd na 1 minuut: Goed, het was een tijdje terug dus wist het niet precies meer. Het was het Drentse plaatsje vries waar dit gebeurde. De mensen kregen 5x zoveel als ze hadden gevraagd. Meestal komt het juiste bedrag eruit, maar dus niet altijd!

Bronnen:
http://nos.nl/artikel/93608-pinautomaat-ge...

Volgens de woordvoerder is het voor zover bekend nog nooit gebeurd dat een geldautomaat te veel geld uitkeert. "De directie zei dat vandaag ook al tegen me: geldautomaten bestaan nu 26 jaar, maar dit is nog nooit gebeurd." dit stond er ook Wat hierboven staat is dus de enige keer in 26 jaar geweest Het klopt dus altijd! Toegevoegd na 42 seconden: http://www.trouw.nl/nieuws/article2845944.ece/Pinautomaat_geeft_extra_cash.html

Meestal wel. Ik tel ze nooit gelijk. Wel later kijk ik wel eens na...

Ik kan me vergissen maar waarschijnlijk houdt zo`n automaat een logboek bij en daar kunnen ze e.e.a aan de pincode en bankrekeningnummer wel verifieeren.

Een vriendin van mij kreeg twee keer een briefje van 50, ze waren aan elkaar geplakt.

Als je onverhoopt te weinig krijgt, kan de bank dat doorgaans zien, en de transactie terugdraaien of aanpassen. Wel moet je dan klagen, anders is er de kans dat de bank "het niet ziet".

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100