Wat is Passief Inkomen?

Wat is passief inkomen eigenlijk? Wat moet ik me hierbij voorstellen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Een passief inkomen is een inkomen waar jij niet jouw tijd ruilt voor geld, maar waar je wekelijks of maandelijks inkomen krijgt dat niet meer direct afhankelijk is van jouw inspanning. M.a.w. het is geld dat binnen blijft komen ongeacht of jij naar je werk gaat of niet nadat je er eerder moeite voor hebt gedaan. Toegevoegd na 38 minuten: Voorbeelden van passief inkomen: •Rente over een spaarbedrag •Royalties (bijv. een percentage van elke verkochte cd, dvd, boek, etc.) •Residuele omzet op periodieke basis (bijv. terugkerende commissie omzet uit abonnementen)

Bronnen:
http://www.jouwbetereleven.net/pageID_5698780.html

http://lmgtfy.com/?q=wat+is+passief+Inkomen%3F

Dat moet dan wel de AOW zijn! Daar heb je niets voor hoeven doen,alleen maar in leven blijven,hoewel dat soms ook nog een oogave is.

Een passief inkomen kun je op verschillende manieren creëren. Vaak moet je aan het begin wat tijd besteden aan bijvoorbeeld een product en de promotie daarvan maar wanneer het af is, loopt het allemaal vanzelf. Dit zie je veel terug op internet bij bijvoorbeeld affiliate programma's. Hier een site waar je kunt leren om zo'n passief inkomen te krijgen: http://tinyurl.com/stopdesleur Deze site creëert overigens een passief inkomen voor de verkoper van het product ;-)

Bronnen:
http://tinyurl.com/stopdesleur

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100