Moet je na het betalen van een voorschot maar je hebt je toch bedacht toch nog het hele product kopen?

Ik had een bureau gezien in de weba. Deze konden ze niet direct meegeven dus heb ik een voorschot betaalt. De volgende dag ging ik eens kijken in de leen bakker (stom had dat natuulijk eerst moeten doen) maar heb me dus bedacht. Ben ik nu verplicht toch nog die bureau te kopen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Een voorschot is een zekerheid voor een winkel, dit betekend dus dat het geld van je voorschot niet door de winkel hoeft worden terug betaald. Sommige winkels hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel, waardoor ze soms nog het geld willen terug geven of een tegoedbon willen geven. Dit ligt puur aan of ze het product moeten bestellen of niet. Het product hoef je niet te kopen, een voorschot is dus niet bindend. Met uitzondering van de voorwaarde. Wanneer je getekend hebt dat je het volledige product koopt. Heb je volgens de wet het product al gekocht en ben je verplicht het product af te nemen. Als dit niet in de voorwaarde staat heb je het product nog niet gekocht, alleen een voorschot betaald.

Een voorschot is een garantie voor de winkel maar je bent niet verplicht om het product te kopen, je bent wel je voorschot kwijt, wat je ook kan doen is kopen en terugbrengen maar dat moet je even checken hoe dat gaat bij die winkel, succes! www.insenique.nl

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100