Heb ik recht op al mijn zorgtoeslag?

Ik ben 15 nov 19 jaar geworden en heb sindsdien pas mijn zorg toeslag aangevraagd. Nu is mijn vraag of ik nog recht heb op de andere 12 maanden zorgtoeslag, krijg ik dat terug ?

Alvast bedankt

Weet jij het antwoord?

/2500

Met onderstaande link kun je toeslag aanvragen voor 2012 en 2013. Vraag voor dit jaar wel snel aan. De voorgaande jaren, niet op jou van toepassing, kun je slechts aanvragen als je uitstel van aangifte hebt gekregen voor dat bewuste jaar. Kijk even goed of je het nu hebt aangevraagd voor dit of volgend jaar... Normaal vraag je het 1x maal aan, en wordt de rest.automatisch geregeld door de bd. Succes

Bronnen:
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/conn...

Iedereen met een recht op zorgtoeslag mag zorgtoeslag aanvragen met terugwerkende kracht. Dit geldt tot 1 april van het lopende jaar. Tot die datum kunt u met terugwerkende kracht zorgtoeslag aanvragen voor het gehele afgelopen jaar. Dus voor het jaar 2012 geldt dat u tot 1 april 2013 de tijd heeft om met terugwerkende kracht zorgtoeslag aan te vragen over 2012. Je hebt dus behoorlijk geluk. Zorg wel dat je NU zorgtoeslag aanvraagt voor het jaar 2012 en niet alleen voor 2013. Je mist dus maar 2 maanden (nov en dec 2011).

Bronnen:
http://plazilla.com/zorgtoeslag-zorgtoesla...
http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/conn...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100