Wat is het emailadres van Lococensus ?

Door een volstrekt incompetentie administratie bij het waterschap / de gemeente, hebben wij zojuist een of ander dwangbevel (wat blijkbaar het zevende schrijven op rij zou moeten zijn, maar het eerste is) van de firma Cannock Chase.

Het zou gaan over een niet betaalde rekening van het waterschap voor een adres waar we al drie jaar niet meer wonen, en waar we keurig alles hebben achtergelaten, inclusief adresgegevens. Bovendien is de brief zes dagen geleden gedateerd, terwijl we 5 dagen na dagtekening zouden moeten hebben betalen.

Een kort onderzoekje op Internet maakt duidelijk dat beide bedrijven zwaar onder de maat presteren, onbeschoft hun 'klanten' (tegen wil en dank) behandelen, er geen zaken mee te doen is en we, kortom, volstrekt onschuldig en ongevraagd een hoop stront aan de knikker hebben.

Ik heb uiteraard beide bedrijven onmiddellijk na ontvangst van de brief geprobeerd te bellen, maar die werkweigeraars zijn allemaal na half vijf, vijf uur op een doordeweekse (!!) dag al niet meer bereikbaar.

Nu heb ik Cannock Chase met wat kunst- vlieg- en zoekwerk inmiddels een pittige email kunnen sturen met wat ik er van denk, maar dat wil ik natuurlijk ook met onmiddellijke ingang naar de hoofdschuldige, het waterschap / Lococensus doen. Hun mailadres is echter via Internet volkomen onvindbaar. Welk mede-slachtoffer heeft er een voor mij ? Want er moeten er legio zijn, afgaande op Internet-recensies......

Toegevoegd na 46 minuten:
Woon in Duitsland / 0900 en DigiD onbruikbaar.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dit heb ik ook nog gevonden. Je kan het GBLT benaderen, zie onderstaand artikel: Welkom op de website van Gemeenschappelijk Belastingkantoor Lococensus-Tricijn (GBLT). GBLT is opgericht per 1 januari 2011 en heft en int waterschapsbelastingen voor acht waterschappen in Nederland. GBLT zal vanaf 2013 ook voor een aantal gemeenten het heffen en innen van lokale belastingen en de wet WOZ uitvoeren. Uitgangspunt daarbij is de hoogste kwaliteit, tegen zo laag mogelijke kosten. Jaarlijks worden ca. 2,7 miljoen aanslagen opgelegd aan inwoners en bedrijven uit de provincie Utrecht, Gelderland, Flevoland, Overijssel en Drenthe. GBLT treedt voor het uitvoeren van haar kerntaak naar buiten toe onder de namen Lococensus en Tricijn. Inwoners van de beheersgebieden van de onderstaande vijf waterschappen Waterschap Groot Salland Waterschap Regge en Dinkel Waterschap Rijn en IJssel Waterschap Reest en Wieden Waterschap Velt en Vecht ontvangen dus een aanslag voor waterschapsbelastingen van: LOCOCENSUS Adres : Postadres: Postbus 1098, 8001 BB Zwolle Bezoekadres: Assendorperdijk 5, 8012 EG Zwolle Geen email adres kunen vinden maar wel van hun redactie: redactie@gblt.nl misschien dat info@gblt.nl ook werkt? Succes Toegevoegd na 24 minuten: Gemeenschappelijk Belastingkantoor Oost Nederland h.o.d.n. "Lococensus" Assendorperdijk 5 8012 EG Zwolle NEDERLAND Telefoon: +31 388515977 Toegevoegd na 27 minuten: Gemeenschappelijk Belastingkantoor Oost Nederland h.o.d.n. "Lococensus" Assendorperdijk 5 8012 EG Zwolle NEDERLAND Telefoon: +31 388515977

Zoek in Google met Lococensus en contact en dan kom je op onderstaande pagina (zie in bron) uit. Hier staan verschillende links voor o.a. Bezwaar. U moet zich wel eerst met een DigiD aanmelden voordat u verder kunt.

Bronnen:
http://www.lococensus.nl/organisatie/contact.html

Via het waterschap Rijn en IJssel krijg ik de volgende gegevens: Heeft u naar aanleiding van uw belastingaanslag nog vragen? Neemt u dan contact op met Lococensus. Telefoon: 0900-0676 E-mail: info@lococensus.nl Internet: www.lococensus.nl En voor een brief heb je het volgende adres nodig: Postbus 1098, 8001 BB Zwolle

Bronnen:
http://www.wrij.nl/actueel/nieuws_pers/@25...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100